Legal Counsel

Legal Counsel - Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een juridisch onderlegde professional die precies weet wat er van een bedrijfsjurist gevraagd wordt.

Als rechterhand van een aantal aandeelhouders zien jouw taken toe op het ontzorgen van deze heren. Niet alleen zal jij je bezighouden met de juridische vraagstukken, jij zal hét adviesorgaan zijn binnen deze constructie. Door deze directe kennisdeling word je veel ruimte geboden actief mee te denken over de organisatiestructuur, en op eigen initiatief verbetering aan te brengen door structurele oplossingen te bieden voor vaker voorkomende vraagstukken.

Met jouw kennis, kunde en proactieve aanpak ben jij in staat het overzicht te bewaren en de aandeelhouders te ontzorgen.

 

Legal Counsel - Bedrijfscultuur:

Onze opdrachtgever laat zich niet gemakkelijk omschrijven. Jij zal als bedrijfsjurist actief samenwerken met een aantal aandeelhouders. Deze aandeelhouders staan boven de besturen van verschillende ondernemingen. Je takenpakket is veelzijdig en ziet toe op de juridische, organisatorische en structurele facetten binnen de bedrijfsvoering. Door de dynamische aard en de snelle groei van de organisatie is geen dag hetzelfde en word je blijvend uitgedaagd. De sfeer is laagdrempelig: zonder opsmuk of pretentie wordt er veel werk verzet. Het is jouw taak om orde uit chaos te scheppen.

 

Legal Counsel - Functie eisen:

Waar is onze opdrachtgever concreet naar opzoek?
Naast ten minste 5 jaar relevante werkervaring en kennis van en affiniteit met het vennootschapsrecht zoeken wij iemand:

  • Die stevig in zijn/haar schoenen staat;
  • Met een doortastende persoonlijkheid; en
  • Die kritisch en analytisch te werk gaat.

Herken jij je in bovenstaand profiel en laat jij je graag uitdagen? Reageer dan nu!

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor advocaten en andere juridische professionals. Kijk voor meer interessante vacatures op https://www.wellington-densmore.com/vacatures.html

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Bedrijfsjurist, Juridisch, Legal Counsel