(Senior) Jurist

(Senior) Jurist

Functie inhoud
Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig IP-gerelateerde contracten (zoals CDA’s, MTA’s, CA’s, CTA’s en Licenses) op te stellen en te boordelen. Daartoe overleg en onderhandel je veelvuldig met wetenschappers van het Erasmus MC, business development managers en juristen van het Technology Transfer Office (TTO) en natuurlijk met contractpartijen. Ook training, awareness en support behoren tot het takenpakket.  

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

TTO is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de wetenschappelijke afdelingen bij het tot stand komen en de commercialisering van intellectuele eigendom van het Erasmus MC. TTO heeft een sectie Business Development, Juridische Zaken, Incubator en IP Management. Daarnaast werkt TTO nauw samen zowel met Erasmus MC Holding als met een groot aantal verschillende (inter-) nationale partners.      

Profiel
Wij zoeken een afgestudeerd jurist in het Nederlands burgerlijk recht (een master in Contract, Corporate, IP of IT Law strekt tot aanbeveling) met minimaal 5-8 jaar ervaring in een juridisch inhoudelijke rol. Vanzelfsprekend heb je ervaring met contractenrecht en/of intellectueel eigendom. Je wil graag doorgroeien en -leren, het liefst in een sterk innovatie-gedreven omgeving. Kernwoorden zijn klantgericht, secuur, initiatiefrijk, team player, flexibel, leergierig en open. Tegelijkertijd dient er sprake te zijn van respectvol optreden met een natuurlijk overwicht als het aankomt op juridische vraagstukken en kunnen functioneren in een hectische omgeving. Vrijwel alle correspondentie en juridische documenten zijn in de Engelse taal. Een goede kennis van het Engels in woord en geschrift is daarom vereist.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in schaal 11 of 12. Het maximale bruto maandsalaris bedraagt in schaal 11 € 4.917,- bij een volledige werkweek van 36 uur. In schaal 12 bedraagt het maximale bruto maandsalaris € 5.592,- bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Carmen Correa-Martin LLM, senior jurist, telefoon: 010 704 41 55. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Ellen Rosbach, recruiter, telefoon: 010 703 18 92.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de 'Solliciteer' button.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist