Recruiter – Legal

 

DPA Legal groeit en innoveert, om deze groei goed op te vangen zijn wij op zoek naar een recruiter. Heb jij rechten gestudeerd en wil je je carrière starten binnen recruitment? Wil jij kandidaten werven voor onze klanten zoals Philips, ING, PVH (Tommy Hilfiger & Calvin Klein), RAI, Rabobank en Heineken, en onderdeel uitmaken van een ervaren en hecht team? Lees dan snel verder! 

Wat je gaat doen

Onze recruiters werken vanuit kantoor Amsterdam samen met een ervaren team van consultants die zich focussen op het bemiddelen van (Junior) Interim Legal Counsels. De focus ligt op het werven van kandidaten tussen 0 en 8 jaar werkervaring: bedrijfsjuristen, legal counsels, advocaten, kandidaat-notarissen of general counsels die een nieuwe uitdaging of tijdelijke opdracht zoeken. Je bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces, waaronder het behandelen van sollicitaties, het benaderen van potentiële kandidaten en het zelfstandig voeren van gesprekken. Hierbij komt jouw kennis van de juridische inhoud goed van pas! Daarnaast houd je je ondermeer bezig met het opstellen van vacatureteksten en werk je mee aan (de verspreiding van) content in het kader van onze arbeidsmarktcommunicatie.

Gezien de schaarste van onze doelgroep zul je innovatief moeten zijn om ze te bewegen de overstap te maken naar DPA Legal. Om kandidaten te bereiken gebruik je diverse tools zoals LinkedIn, Facebook en carrière-evenementen. Je weet de beste kandidaten te selecteren en enthousiast te maken voor een nieuwe uitdaging binnen DPA Legal. Tevens werk je nauw samen met de consultants en kunt snel schakelen als werkzaamheden zich ad hoc aandienen. DPA Legal biedt jou de mogelijkheid om snel te groeien in je rol als recruiter en je netwerk en kennis te vergroten.

Jouw profiel

 • In het bezit van een HBO/WO Rechten diploma;
 • Zelfstarter met ambitie om te groeien binnen de dynamische wereld van de arbeidsbemiddeling;
 • Je werkt nauwkeurig en doelgericht;
 • Je kunt goed prioriteren en organiseren;
 • Je bent gedreven en toont initiatief;
 • Je bent leergierig en wilt je graag blijven ontwikkelen.

Wat je van ons kunt verwachten

 • Toonaangevende, ondernemende organisatie in de wereld van arbeidsbemiddeling;
 • Samen met een hecht en enthousiast team de top 500 van het bedrijfsleven bedienen;
 • Goed salaris, bonuscomponent en telefoon;
 • Individuele opleiding- en trainingsmogelijkheden via de DPA Academy;
 • Doorgroeimogelijkheden op basis van functioneren en ambities;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid indien jij jouw verantwoordelijkheid neemt;
 • Wekelijkse bootcamp;
 • Diverse borrels en feesten met als hoogtepunt de jaarlijkse skireis.

Je werkomgeving

DPA is een landelijk actieve dienstverlener met ruim 1.600 medewerkers en een winstgevende jaaromzet van 116,3 miljoen euro. Kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer: dat zijn de kernwaarden waarmee we invulling aan onze groeiambities geven. De onderneming is in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment en kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam.

We richten ons op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance & Control, International, IT, Legal, Marketing, Public en Supply Chain & Procurement. Via gespecialiseerde business units brengen we opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. Professionals die uitdagend werk van grote betekenis achten, aangezien zij zich willen blijven ontwikkelen. Die organisaties meer toegevoegde waarde kunnen bieden doordat ze actief zijn in de juiste rol. Samen met deze professionals en onze opdrachtgevers werken we aan prestatieverbetering, en samen willen we concurrerend zijn én blijven.

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving en selectie van bedrijfsjuristen en advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door zorgvuldigheid, flexibiliteit en snelheid. Het team van DPA Legal bestaat uit 12 enthousiaste professionals: consultants, recruiters, fieldmanagers en de business unit manager. Ieder met een eigen verantwoordelijkheid en focus. De dynamiek is hoog en geen dag is hetzelfde.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Dienstverlening algemeen, Overig