Jurist Inkoop & Uitbesteding (Interim)

Als juridisch professional sta je inhoudelijk sterk in je schoenen, en ga je scherpe onderhandelingen niet uit de weg. Daarnaast ben je analytisch sterk en zie je het als een mooie uitdaging om als Interim Jurist de coördinatie op te pakken rondom het inkoop en uitbestedingsbeleid voor een toonaangevende verzekeraar. In deze functie heb je dagelijks contact met preferred suppliers vanuit de Advocatuur, en anderzijds de claimhouders. Enthousiast? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat je gaat doen

Als Interim Jurist ben je voor een periode van 3 of 6 maanden (met uitzicht op een vaste aanstelling) werkzaam op de afdeling Inkoop en Uitbesteding bij een toonaangevende speler in de Verzekeringsbranche. Op het moment dat een zaak wordt uitbesteed aan een preferred suppliers kom jij in actie. Zo ben je verantwoordelijk voor het contact met de verschillende advocatenkantoren en bewaak je of de uitbesteding voldoet aan het uitbestedingsbeleid. Daarnaast kijk je continu met een scherp oog naar mogelijke verbeterpunten binnen het proces.

Jouw profiel

Herken jij jezelf in het volgende? Dan gaan wij graag op korte termijn in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

  • Je bezit een afgeronde rechtenopleiding; bij voorkeur in de richting civiel- en/of arbeidsrecht;
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in het civiel- en/of arbeidsrecht binnen een juridische, commerciële en dienstverlenende werkomgeving. Ervaring in de advocatuur of in de rechtsbijstand is een pré;
  • Je bent een jurist met een scherp analytisch vermogen, en daarnaast beschik je over aantoonbaar ver ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor een periode van ten minste 3 maanden.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Een professioneel en enthousiast team;
  • Markt conform salaris;
  • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
  • De mogelijkheid op een vaste aanstelling.

Je werkomgeving

Talent op de juiste Plek leidt tot Geluk. Dat drijft ons om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bij het plaatsen van de juiste interim juridische (young) professionals. DPA Professionals bemiddelt al jarenlang (ervaren) juristen binnen de Top 500 in het bedrijfsleven. Onze specifieke focus en jarenlange ervaring heeft zich vertaald in een ijzersterk netwerk en bewezen trackrecord.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, Jurist