Arbeidsrechtjurist

Wil jij je verder specialiseren in een team van ervaren arbeidsrechtjuristen? Ben je ondernemend en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen het arbeidsrecht? Dan komen wij graag met je in gesprek. 

  Over de functie

 

Om het voor onze klanten gemakkelijker te maken, hebben we als Baker Tilly Berk onze HR dienstverlening bij elkaar gebracht in één team onder de naam Employment Advisory. En dit team gaan we de komende jaren verder laten groeien omdat onze klanten behoefte hebben aan een brede kwalitatieve HR dienstverlening. Binnen het team zijn onze arbeidsrechtjuristen, loonheffingsspecialisten, salarisadviseurs en HR consultants vertegenwoordigd.

Om onze dienstverlening verder uit te kunnen breiden, willen we ons team van arbeidsrechtjuristen versterken met een starter.

De rol

Je zal je in deze rol onder andere bezig houden zijn met:

 • het geven arbeidsrechtelijke adviezen;
 • het signaleren van veranderingen in wet- en regelgeving en het adviseren over de consequenties hiervan, zowel nationaal als internationaal;
 • het opstellen/analyseren arbeidsrechtelijke stukken;
 • meedenken met onze klanten en ze ontzorgen;;
 • het voorbereiden en bijdragen aan trainingen en workshops op actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen; 

business ontwikkeling door acquisitie en door middel van de nodige exposure (in- en extern);Je werkt in een hecht team van professionals binnen verschillende specialismen dat kwalitatief hoogwaardige diensten levert.

We zoeken iemand voor 32 tot 40 uur per week.

Jouw profiel

Voor deze uitdagende en ondernemende rol willen we graag in contact komen met kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Nederlands Recht
 • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een commerciële adviesrol.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands én Engels in woord en geschrift).
 • Je bent ambitieus, flexibel en proactief en hebt bijvoorbeeld naast je studie nevenactiviteiten ontplooid bij een vereniging, of eigen bedrijfje.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, oog voor detail, een ondernemende/commerciële instelling en gevoel voor humor.
 • Je bent doortastend en pragmatisch.
 • Je bent in staat om met verschillende organisatieniveaus te schakelen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als junior arbeidsrechtjurist een zeer interessante en boeiende werkomgeving waarin je als professional alle ruimte krijgt en je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt nauw samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide en diverse groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking optimaal kunnen bedienen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Naast een goede financiële beloning bieden wij flexibiliteit bij het bepalen van het aantal vrije dagen, een collectieve pensioenregeling en een auto van de zaak. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons beleid.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze site. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als junior arbeidsjurist? Neem dan contact op met Nienke Lemmink, Senior arbeidsrechtjurist, via telefoonnummer 06-30989650

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist