Jurist Ruimtelijke Ordening

Als jurist heeft ruimtelijke ordening altijd jouw interesse gehad. De veranderlijkheid van het ruimtelijk bestuursrecht houdt je namelijk scherp en de tastbaarheid van je werk geeft lekker veel voldoening. Juist die energie zoeken onze opdrachtgevers in hun nieuwe jurist ruimtelijke ordening. Klinkt dat goed? Solliciteer dan meteen!

Over deze functie

Wij koppelen jou aan de interessantste bedrijven en instanties in ons netwerk. Denk bijvoorbeeld aan gemeentes, overheidsdiensten, waterschappen, provincies of de Rijksoverheid. Met jouw kennis van zaken ben je het aanspreekpunt voor ruimtelijke vraagstukken en let je erop dat elk project juridisch soepel verloopt.

Verder draag je bij aan de juridische weerbaarheid van onze klanten, bijvoorbeeld door bezwaar- en beroepschriften te behandelen en bestemmingsprocedures te begeleiden. Ook trek je omgevingsplanvergunningen zorgvuldig na. Soms leiden geschillen tot een zitting. Afhankelijk van jouw ervaring vertegenwoordig je onze klant bij de rechtbank en/of bij de Raad van State.

Over jou

Ben jij onze nieuwe jurist ruimtelijke ordening? Hopelijk herken je jezelf in deze punten: 

  • Je hebt een wo-master van een rechtenstudie, het liefst van Privaatrecht of Staats- en Bestuursrecht
  • Je hebt minimaal 2 ervaring als jurist bij een overheidsinstantie
  • Jouw kennis over relevante wetgeving als Wro, het Bouwbesluit en de Wabo
  • Je hebt analytisch inzicht
  • Je kan goed tegen stress en harde deadlines

Wat wij bieden

Natuurlijk duik je bij ons recht in een netwerk van interessante opdrachtgevers. Maar we bieden meer! Zo krijg je uiteraard een voordelig salaris en maak je kans op een grote bonus. Daarnaast hebben we een fijne pensioenregeling, krijg je korting op individuele verzekeringen en hebben we leuke extra’s wat betreft sport en cultuur.

Maar we zijn het meest trots op onze doorgroeikansen! Zo hebben we een breed scala aan cursussen waarmee jij je zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelt. Het maakt niet uit hoe ver je bent in jouw expertise, je kan altijd wat bijleren. We maken zelfs een opleidingstraject dat we compleet toespitsen op jouw carrièreplanning. Heb je die nog niet helemaal helder? Dan kan je altijd even sparren met jouw vaste coach bij Brunel.

Over ons

Ambitieuze bedrijven en de beste professionals verdienen het om met elkaar samen te werken. Vanuit dat idee startte onze oprichter Jan Brand in 1975 Brunel, een bedrijf dat zich volledig richt op de perfecte match tussen klant en kandidaat. Eerst werkten we alleen in de Engineering, maar inmiddels opereren we ook in andere branches. Zoals de Legal! Steeds meer bedrijven kloppen bij ons aan in hun zoektocht naar juridische experts, want zonder hen komen hun plannen nooit rond. En daar komt jouw expertise bij kijken!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch