Rijksoverheidjurist Noord-Nederland

In elk probleem zie jij een oplossing, al is hij nog zo complex. Bovendien zet je jouw kennis over bestuursrecht graag in voor een grote organisatie. Dat komt goed uit, want wij zoeken naar een Rijksoverheidsjurist voor de regio Noord-Nederland! Ben jij klaar voor deze functie? Solliciteer dan direct.

Over deze functie

Als Rijksoverheidsjurist heb je voornamelijk een adviserende rol. Je staat de opdrachtgever bij met jouw kennis over onder andere Awb-procedures en de Omgevingswet. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken en doe je aan ambtelijk horen. Ook leg je verslag van hoorzittingen en vertegenwoordig je de opdrachtgever tijdens procedures bij de rechtbank, hoger beroepscolleges of de Raad van State.

Over jou

Ben jij onze nieuwe Rijksoverheidsjurist in Noord-Holland? Hopelijk herken je jezelf dan in deze punten:

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Rechten, het liefst in het bestuursrecht
  • Je hebt kennis van onder andere subsidierecht, handhaving, Europese regelgeving, landbouwwetgeving en/of staatssteun voor opdrachten bij de Rijksoverheid 
  • Je hebt eerder gewerkt voor de overheid
  • Je hebt veel overtuigingskracht
  • Je bent altijd op de hoogte van actualiteiten in je vakgebied

Wat wij bieden

Als Rijksoverheidsjurist hou je veel ballen in de lucht. We vragen dus behoorlijk wat van jouw organisatievermogen. Maar je krijgt er ook wat voor terug! Uiteraard krijg je bij ons een passend salaris, maar je krijgt ook kans op een bonus. Daarnaast heb je recht op een fijne pensioenregeling en korting op individuele verzekeringen, de sportschool en culturele uitjes. 

En je krijgt bij Brunel alle kans om door te groeien! Zo stel je samen met jouw vaste coach, een professional in jouw vakgebied, een trainingsprogramma op dat je compleet toespitst op jouw loopbaanplannen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen Milieurecht of Omgevingsrecht. Soft skills vinden we net zo belangrijk, dus je kan ook kiezen uit cursussen over onder andere leiderschap, projectmatig werken en communiceren in een grote organisatie. 

Over ons

Jij werkt voor de Rijksoverheid, een landelijke organisatie, maar wist je dat we over de hele wereld actief zijn? Vanuit 35 landen zorgen wij met 10.000 collega’s voor de beste match tussen opdrachtgever en professional. Vooral overheidsinstanties kloppen vaak bij ons aan voor juridische experts, want zonder hen blijven hun plannen slechts plannen. En nu is de Rijksoverheid dus aan de beurt. Help jij haar uit de brand?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Overheid