Juridisch Adviseur

Juridisch Adviseur- Functieomschrijving
Binnen de regio Breda - Tilburg – Waalwijk zal jij als juridisch adviseur het aanspreekpunt zijn voor MKB-ers op zoek naar juridisch advies. Het (rechts)personenvennootschapsrecht kent geen geheimen voor jou, en je persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een duurzame relatie met je klanten kan opbouwen. Je zal je binden aan je klanten zodat je kan inspelen op hun wensen en behoeften. Zo kan je proactief problemen of adviesbehoeften signaleren en intern terugkoppelen.

Je primaire werkzaamheden zien toe op het voorzien van mondeling en schriftelijk advies aan de ondernemers in jouw regio en het opstellen en controleren van allerlei contracten.
Tevens zal jij je kennis en expertise multidisciplinair inzetten in het verzorgen van lezingen en presentaties over diverse actuele onderwerpen en relevante ontwikkelingen binnen je werkveld.
 

Juridisch Adviseur- Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever zorgt voor een fijne sfeer op de werkvloer. Er wordt goed en vaak samengewerkt tussen juridisch adviseurs, accountants, consultants en belastingadviseurs. Collega’s worden alle tools geboden om zelf de regie over hun loopbaan te voeren. Zo wordt een actieve loopbaanbegeleiding geboden, en zijn er verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Naast een goed salaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend:

  • Flexibele werktijden
  • 33 vakantiedagen
  • Parttime (32 uur) is mogelijk

Juridisch Adviseur- Functie eisen
Wat zoeken wij in een juridisch adviseur?

  • Succesvol afgeronde master Nederlands recht of Notarieel Recht;
  • Aantoonbare werkervaring binnen ondernemingsrecht;
  • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Vakkundig en analytisch.

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor juridische professionals.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.wellington-densmore.com.

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Bedrijfsjurist, Fiscaal-juridisch, Juridisch, Jurist