Teammanager / Senior Adviseur

Werken bij het CAOP betekent dat je veel activiteiten verricht voor o.a. de overheid. Gevarieerd, uitdagend en altijd gevolgd door miljoenen Nederlanders. Of het nu gaat om de integriteit van bestuurders, de arbeidsvoorwaarden of sociale veiligheid van ambtenaren. Het CAOP voert vele initiatieven en projecten uit die de arbeidsmarkt in deze sector verbeteren. Wil jij samen met het team werken aan een beter Nederland? Dan zoeken we jou!

CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

 

Teammanager / Senior Adviseur

32-38 uur


Het team
De activiteiten van het team concentreren zich op ondersteuning van opdrachtgevers in het creëren van een veilige werkomgeving, en ondersteuning bij de afwikkeling van arbeidsconflicten. Dit doen we bij overheden en non-profitorganisaties. Wij leveren expertise en ontzorgen onze klanten. Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals. Zij leveren onder andere (juridische) inhoudelijke expertise op het terrein van ambtenaren- en arbeidsrecht, formatiezaken en functiewaardering, cao’s, medezeggenschap en opleidingen en begeleiding bij reorganisaties.

Wat ga je doen als Teammanager / Senior Adviseur?
De rol van teammanager vervul je naast de functie van senior adviseur. Je geeft op coachende en ontwikkelgerichte wijze sturing aan een team van professionals. Je bent het aanspreekpunt voor een effectieve inzet en werkverdeling en versterkt de teamontwikkeling en samenwerking. Je zorgt daarbij voor een prettige werkomgeving waarbinnen de teamleden hun werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Daarnaast borg je de kwaliteit van het team en zorg je voor verbinding met andere teams en stakeholders binnen het CAOP. Je bent uitstekend in staat met alle teamleden de continue dialoog te voeren ten aanzien van inzet, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Als senior adviseur ben je verantwoordelijk voor projecten en/of programma’s op het snijvlak van arbeidsverhoudingen en arbeidsmarktvraagstukken bij bestaande klanten en potentiële opdrachtgevers binnen de sector overheid van het CAOP. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om nieuwe opdrachten voor het CAOP te verwerven en ben je een gedegen gesprekspartner voor directeuren en bestuurders.

Wij vragen
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt overtuigen. Daarnaast ben je een verbindende en inspirerende collega, die professionals weet te enthousiasmeren en effectieve samenwerking brengt. Je hebt sterke affiniteit met het werken in teamverband, -coaching en individuele begeleiding. Enthousiast en initiatiefrijk handelen zijn trefwoorden die bij je passen. Bij voorkeur heb je naast ervaring als leidinggevende ook inhoudelijke expertise en een relevant netwerk op één of meerdere werkterreinen van dit team (bijv. Integriteit, Inclusiviteit, Juridisch en/of Opleidingen).

Wat biedt CAOP jou?
Wij bieden een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor de functie van senior adviseur (zonder de rol van teammanager) bedraagt het salaris maximaal € 5.823,- (schaal 12 cao-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Dit is exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget.

Voor het vervullen van de rol van teammanager i.c.m. de functie van senior adviseur bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 6.312,- (schaal 13 cao-CAOP) bruto per maand. De rol van teammanager vervul je in eerste instantie voor een periode van ca. 3 jaar met de mogelijkheid deze ieder jaar te verlengen.

Meer informatie
Meer informatie over deze functie en procedure kun je verkrijgen bij Frank Korendijk, tel. 070 - 376 5959.

Solliciteren op de functie van Teammanager / Senior Adviseur
Stuur ons een motivatie en CV via onze sollicitatiepagina.

Een capaciteiten- en talententest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Teamleider, Team Manager, Team Management, Leidinggeven, Leidinggevende, Adviseur, Projectadviseur, Project Consultant, vacature Den Haag


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, Overig, Zakelijke dienstverlening