Advocaat-stagiair(e) Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Vervoerrecht

Momenteel hebben we een vacature voor een Advocaat-stagiair(e)Aansprakelijkheid, Verzekeringen& Vervoerrecht, standplaatsEindhoven.

De Business Unit Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Vervoerrecht

Binnen ons kantoor werken we in Business Units (BU's), ingedeeld per rechtsgebied. De advocaten in de BU Aansprakelijkheid, Verzekeringen en Vervoerrecht adviseren en procederen. Zij hebben ruime ervaring op deze terreinen voor zowel verzekeraars als verzekerden, letselschadeslachtoffers, vervoerders, expediteurs en ladingbelanghebbenden . 

De vacature is gericht op het voeren van procedures en het behandelen van zaken op het terrein van:

-       aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht;

-       (afwikkeling van) personenschade.

Wat verwachten wij?

Je draagt op actieve wijze bij aan onze praktijk. Je draait volwaardig mee in ons team. Je start daarom bij aanvang van je carrière ook in ons opleidingsprogramma ‘De Holla Academy’. Dit geeft je een sterke basis binnen het specialisme en hiermee kun je snel jouw talent inzetten in het belang van onze cliënten.

De BU AV&V is voortdurend bezig om haar positie in de markt verder te verstevigen. Wij bieden jou de mogelijkheid om daar op proactieve wijze aan mee te werken! 

Je hebt je Master net succesvol afgesloten (bij voorkeur richting aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht), of gaat dat binnenkort doen. Je hebt goede studieresultaten behaald, je bent zeer gemotiveerd om advocaat te worden en bereid in jezelf te investeren. Je bent besluitvaardig en gedreven door het vakgebied Aansprakelijkheid, Schade en Verzekeringen. Je bent een enthousiast en slagvaardig teamgenoot. Je kunt goed plannen en organiseren en in meerdere projecten gelijktijdig werken. 

De advocaat-stagiair(e) die wij zoeken:

·      heeft affiniteit op het gebied van Aansprakelijkheid, Verzekeringen en Schade;

·      heeft goede studieresultaten behaald;

·      blinkt uit in schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid;

·      is sociaal vaardig; 

·      toont initiatief en heeft gevoel voor verantwoordelijkheid; en

·      komt representatief over en heeft gevoel voor commercie.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Daarbij mag je veel van ons verwachten. Om de kwaliteit van de begeleiding te waarborgen en de talenten van onze advocaat-stagiair(e)s optimaal te benutten, oefen je onder leiding van een ervaren patroon de praktijk uit. Zo kun je de stageperiode zo succesvol mogelijk doorlopen en bieden we je de mogelijkheid je zowel als persoon en als professional te blijven ontwikkelen. 

Eenmaal binnen bij Holla Advocaten volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. De door de Orde voorgeschreven permanente opleiding is wat ons betreft de ondergrens. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat en kun je worden begeleid door een externe coach. Op deze manier bereid je jezelf voor op de volgende stap in je carrière.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega's een prettig team vormen.

Holla Advocaten

Holla Advocaten heeft zich gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland. 

Bij Holla Advocaten nemen wij het hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat wij betrokken zijn bij onze cliënten en nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is de juridische sparringpartner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een inspirerende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.

Solliciteren?

Spreekt onze hoogstpersoonlijke aanpak je aan en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master), je scriptie en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) aan de afdeling HR. Direct solliciteren? Druk op de soliciteerbutton naast deze vacature. In geval van vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0884402400 of mail naar hr@holla.nl.

De inschrijving voor deze vacature sluit 16 september 2018. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)