Slimme, energieke advocaat

Wie zijn wij?

Persoonlijk, snel en kwaliteitsgericht. Dat is JagerKuiper advocaten. We bestaan bijna 12 jaar en hebben een mooie vaste klantenkring, verspreid over het hele land.  

We doen waar we goed in zijn. Dat is de brede civiele praktijk, toegesneden op het mkb. Een van onze advocaten wordt regelmatig benoemd tot curator. Strafrecht, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht laten we bewust links liggen. 

Alle advocaten hebben meer dan 10 jaar ervaring en een afgeronde Grotius specialistenopleiding. Kwaliteit vinden wij dan ook vanzelfsprekend. Maar werken met plezier ook. Dat plezier halen we uit een constructieve samenwerking met elkaar, onze klanten én uit een goede balans tussen werk en privé.

Ons kantoor is een prachtig sfeervol pand in de historische binnenstad van Hattem. Met een weergaloos uitzicht op de IJssel. 

Wie ben jij?

Jij bent een advocaat die van problemen oplossen houdt. Je bent slim genoeg om een zaak van meerdere kanten te bekijken en praktisch genoeg om een oplossing te bedenken die de klant echt verder helpt. Ook leg je makkelijk contact en zie je van nature de vrolijke kant van een situatie. 

En als jij ervaring hebt in het bijstaan van mkb-ondernemingen, of in het insolventie- of arbeidsrecht, worden we helemaal enthousiast.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende baan in een informele werkomgeving. Daar is alles hartstikke goed geregeld, dankzij een sterk secretariaat. Parttime werken is voor ons geen enkel probleem. Je krijgt veel vrijheid, hebt contact met kleine en grote klanten en werkt aan mooie zaken. En je staat er nooit alleen voor. We lopen vaak bij elkaar binnen om even te sparren. We betalen een reëel salaris. Ook bieden we je de mogelijkheid om je steeds verder te scholen, bijvoorbeeld met een specialistenopleiding. 

Vragen of solliciteren?

Druk op de gele solliciteerbutton naast deze vacature of mail naar kuiper@jagerkuiper.nl. Meer info ontvangen over de vacature? Bel of mail Frank Kuiper (038 - 444 99 88 / 06 - 10 68 79 39. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op 14 oktober. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur