Paralegal

Een stap vooruit!

Ben je de Partner in Business die onderneemt, samenwerkt, uitdaagt en uitgedaagd wil worden in een afwisselende functie om gezamenlijk tot mooie resultaten te komen?

Ben je actiegericht, flexibel en wil je graag ons team komen versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je functie

Als Paralegal ben je mede verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van onze stakeholders – HEINEKEN Nederland en Vrumona - met betrekking tot een breed scala aan commerciële en juridische onderwerpen . De goede afwikkeling van huur- of faillissementsgeschillen behoort bijvoorbeeld tot je dagelijkse werkzaamheden alsmede het opstellen van contracten in het Out of Home segment. In je werk heb je oog voor beperking van (financiële en juridische) risico’s, maar onderken je ook de commerciële kansen en belangen.. Onze activiteiten, ons doel en onze uitdaging als Legal Affairs team zijn erop gericht de belangen van onze stakeholders te behartigen. 

Jouw inbreng als Paralegal is essentieel om te scoren en te winnen!

In deze functie bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit:

 1. Het leveren van juridische ondersteuning aan interne stakeholders, de bedrijfsjuristen en de Manager Legal Affairs HNL in hun dagelijkse werkzaamheden en in projecten op diverse rechtsgebieden, zoals het verbintenissen-, mededingings-, privacy-, insolventie- en huurrecht; 
 2. Het uitvoeren van diverse concipiërende, coördinerende en controlerende werkzaamheden op het gebied van contract- en kredietaanvragen (en de administratieve afhandeling daarvan) voor met name de commerciële organisatie van HEINEKEN Nederland; 
 3. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden met betrekking tot incasso, uitwinning van zekerheden en executie. 

Je hebt daarbij contact met diverse interne stakeholders, zoals accountmanagers en collega’s van andere disciplines, maar ook met externe stakeholders, zoals advocaten, deurwaarders, notarissen, overheidsinstanties en andere relevante derde partijen (kadaster, handelsregister, kredietinstellingen).

Je werkveld

Als Paralegal maak je deel uit van de afdeling Legal Affairs die alle juridische zaken voor HEINEKEN Nederland en Vrumona behartigt. Onder leiding van de Manager Legal Affairs opereren de bedrijfsjuristen (7) en de Paralegals (6). 

Je standplaats is Zoeterwoude en je rapporteert aan de Manager Legal Affairs.

Je profiel

Je hebt:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding: opleidingsrichting Rechten of Management Economie & Recht (WO Rechten is een pré);
 • Kennis van/affiniteit met administratieve systemen, als mede kennis van financiële processen en diverse contractvormen;
 • Ervaring met IT, zoals Microsoft Office 365, Sharepoint, On Guard, HeiSale en Floris;
 • Kennis van/affiniteit met het verbintenissen-, mededingings-, privacy, insolventie- en huurrecht;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Je bent:

 • Accuraat en nauwkeurig;
 • Analytisch sterk;
 • Pro-actief, flexibel en zelfstartend; 
 • Dienstverlenend en kwaliteitsgericht;
 • Een teamplayer en in staat om zelfstandig te werken.

Herken je jezelf in dit profiel? 

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze functie.

Je arbeidsvoorwaarden

Onder een goede beloning verstaan we meer dan een goed salaris. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan HEINEKEN. Je krijgt in deze functie volop de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en stappen te maken.

De eerste stap is aan jou!

Proef de dynamiek!

Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons verder kijkt dan je eigen vak. Bij wat we doen, is naast je talent ook je ontwikkeling en mening van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project, waarbij je op een andere manier de passie deelt voor werken aan succesvolle merken als Amstel, Brand, Royal Club, Sourcy, Jillz, Crystal Clear en natuurlijk Heineken.

Proef de Dynamiek!

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan? Klik dan nu op de sollicitatiebutton! Voor meer informatie over deze vacature of sollicitatieprocedure kun je telefonisch contact opnemen met Mariëtte Plomp, senior bedrijfsjurist, via 06-12516948.

We kijken uit naar je sollicitatie!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Paralegal