Advocaat medewerker ondernemingsrecht

Cleerdin & Hamer advocaten bestaat inmiddels 40 jaar. Wat ooit begonnen is als buurtkantoor in een serie voormalige huizen en winkels in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een ambitieus advocatenkantoor met meer dan 40 advocaten, verspreid over vier vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam en Almere. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Er werken louter specialisten, omdat ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand van ons mag verwachten. De advocaten worden ondersteund door een solide secretariaat en moderne ICT toepassingen. Wij bieden voor een drukke advocatenpraktijk een ontspannen werksfeer waarin collegialiteit en plezier in het werk als uiterst belangrijk worden beschouwd. Wij vinden het belangrijk ook buiten het juridische goed met elkaar overweg te kunnen en te werken aan de kracht van het team.

De civiele sectie in Almere bestaat op dit moment uit zeven advocaten die actief zijn binnen het personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast zijn nog vier advocaten werkzaam in het strafrecht en een letselschadeadvocaat. Onze vestiging in Almere groeit snel en – mede door de grote economische groei in de regio – zien wij volop kansen om verder uit te breiden en wij zien deze kansen met name op het gebied van het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en bouwrecht. Om deze reden zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren advocaat medewerker ondernemingsrecht die hierop aansluit. Naast ervaring binnen het ondernemingsrecht dient de advocaat die wij zoeken te beschikken over een ondernemende instelling, praktisch- en resultaatgericht te werken en een gezond ambitieniveau te hebben. Ervaring op het gebied van vastgoedrecht en/of bouwrecht is daarbij een pré.

Bent u een advocaat met ervaring in het ondernemingsrecht en wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van ons kantoor en met name de civiele sectie in Almere? Stuur dan uw sollicitatie voorzien van motivering en CV aan jonk@cleerdin-hamer.nl Wij bieden u de mogelijkheid uw praktijk in de regio Flevoland vorm te geven en uit te breiden, tegen een marktconform salaris en met goede ondersteuning.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker