Advocaat-medewerker

Nagelmakers Advocaten is een jong advocatenkantoor dat zich kenmerkt door een informele sfeer, maar professionele aanpak. Het kantoor heeft een algemene civiele procespraktijk. De clienten zijn voornamelijk voor lokale ondernemingen en vermogende particulieren. Onze advocaten bijten zich vast in hun zaken om voor onze clienten het beste resultaat te bereiken.

Op het gebied van Curaçaos en Caribisch recht bestaan weinig handboeken. Veel wetteksten staan niet in boeken en ook niet on-line. Dat vergt van onze advocaten veel inventiviteit, en analytisch vermogen. Wij zoeken een gevorderde stagiaire of een beginnend medewerker die er van geniet om advocaat te zijn en die goed is in het oplossen van juridische puzzels. Onze nieuwe kantoorgenoot zal zowel met de andere advocaten samen aan zaken werken, als zelfstandig zaken behandelen. Voor het vervullen van de functie is het vereist dat de kandidaat een goede beheersing van het Engels heeft. Kennis van Spaans of Papiamentu is een pre.

Wij bieden een boeiende afwisselende praktijk, 364 dagen per jaar zon,  een marktconform salaris met pensioen en een prettige werkomgeving.

Uw sollicitatiebrief voorzien van cv en cijferlijst, kunt u richten aan mr. Barbara M. Nagelmakers (barbara@nagelmakers.com), bij wie u ook verdere informatie kunt inwinnen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker