Advocaat-Stagiair Bouw- en Vastgoed

TRC Advocaten B.V. is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Veldhoven en Horst. TRC heeft een ervaren en gedreven team van 20 gespecialiseerde advocaten dat vooral op het gebied van het ondernemings- en arbeidsrecht, het bestuursrecht, het bouw- en vastgoedrecht, de insolventiepraktijk en het familie- en erfrecht werkzaam is.

Onze cliënten komen met name uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook beursgenoteerde ondernemingen en (lokale) overheden worden door ons team bijgestaan. Daarnaast blijven zaken voor particuliere cliënten een belangrijk onderdeel uitmaken van onze dagelijkse praktijk.

Wij zoeken voor onze vestiging in Veldhoven een advocaat-stagiaire (M/V)  voor de sectie bouw en vastgoed, bij voorkeur met affiniteit voor het ruimtelijk bestuursrecht.

De kandidaat aan wie wij denken:

  • beschikt over een flinke dosis ambitie en passie voor het vak van advocaat
  • heeft de studie Nederlands recht met uitstekende cijfers afgerond met het accent op het ruimtelijk bestuursrecht
  • heeft een nuchtere, proactieve en dienstverlenende houding
  • is sociaal vaardig en kan zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal
  • heeft een commerciële instelling en is bereid zich actief bezig te houden met acquisitie

Wij bieden je de mogelijkheid om je in een dynamische proces- en adviespraktijk te ontwikkelen tot een zelfstandig werkende advocaat met eigen zaken. Er is bij ons kantoor volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wij zorgen ervoor, dat iedere advocaat-stagiaire intensieve begeleiding, maar vooral ook een brede opleiding krijgt met de mogelijkheid tot (verdere) specialisatie in de toekomst. Er heerst bij TRC een uitstekende werksfeer en er worden je goede arbeidsvoorwaarden geboden.

Voor vragen, opmerkingen en sollicitaties kunt u zich richten tot mw. mr. G.G.J. van Kooten via de solliciteerbutton naast deze vacature. Sollicitatietermijn sluit 31 oktober 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)