Advocaat ondernemingsrecht

Ben jij een ervaren advocaat in het ondernemingsrecht en op zoek naar een leuke baan? Dan zoeken we jou!

Wie zijn we en wat doen we?

Absolute Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Huissen. Onze klanten zijn hoofdzakelijk middelgrote ondernemingen. De reden waarom ze bij ons klant zijn? Wij bedenken juridische oplossingen voor onze klanten, oplossingen waar ze blij van worden. Onze rechtsgebieden zijn contracten, ondernemingsrecht, aansprakelijkheden en arbeidsrecht.

Ter uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een advocaat die zich bezig houdt met het ondernemingsrecht.

Hoe werken we?

Als advocaat behandel je zelfstandig jouw dossiers en ben je verantwoordelijk voor jouw eigen acquisitie. Dossiers worden natuurlijk wel met elkaar besproken en je staat er zeker niet alleen voor. Het houdt wel in dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw omzet maar we ondersteunen je hierbij op allerlei manieren. 

We zijn steeds op zoek naar hoe we ons werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. We maken daarbij gebruik van software (voor de interne organisatie) en internet (voor de acquisitie). Goede ondersteuning is aanwezig en we werken in een klein teamverband.

Verkopen via de website

Nieuwe opdrachten werven we op verschillende manieren. De gebruikelijke zoals via ons netwerk en doorverwijzingen, maar het meest effectieve kanaal is onze website. Deze website behoort tot de top-3 meest bezochte websites van advocatenkantoren in Nederland en genereert vele nieuwe opdrachten. Het schrijven van artikelen voor de website, het behandelen van chatberichten en het regelmatig plaatsen van posts op social media is onderdeel van de functie. Onze website biedt jou dus de ultieme mogelijkheid om jouw praktijk snel verder uit te bouwen.

Wie zoeken we?

Een advocaat met een pragmatische instelling, die service gericht is, commercieel vaardig en die snel kan handelen. Omdat je zelfstandig de zaken behandelt, vragen we minimaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde specialisatieopleiding (of je moet bereid zijn deze op korte termijn te volgen). Als advocaat heb je veel vrijheid in het maken van prijsafspraken. Wij doen geen toevoegingen.

Affiniteit met het contracten- en/of arbeidsrecht en/of huurrecht is een pré.

Wat hebben we te bieden?

Maar wat hebben wij jou te bieden? Eigenlijk is het heel simpel: we hebben erg leuke zaken, leuke klanten, een goed team, goede automatisering en ondersteuning. Ook beschikken we over een bedrijfseconoom die de cijfermatige kant in dossiers kan beoordelen. Bijvoorbeeld handig voor het maken van complexe berekeningen en het doorgronden van jaarrekeningen. En natuurlijk zijn we informeel, hebben we korte lijnen en is er volop ruimte voor ontwikkeling (maar bij ons is dat echt zo).

(natuurlijk zullen sollicitaties vertrouwelijk behandeld worden)


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker ervaren