Advocaat Stagiair Vastgoedrecht

Okkerse & Schop Advocaten voert voornamelijk een ondernemingsgerichte praktijk. Sterk verankerd in de samenleving en met inmiddels 17 advocaten en een vijftal juridisch medewerkers is het kantoor in ruim 30 jaar uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland. Okkerse & Schop Advocaten bestaat uit een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten.

Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn wij in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn staat op onze website. 

Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvolle praktijk met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, goede work-life balance en interessante klanten. Wij bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

Wij zoeken voor de sectie vastgoedrecht een

 ADVOCAAT-STAGIAIR M/V

ruime belangstelling voor het huurrecht is wenselijk


Je zult (vooralsnog) werkzaam zijn op en vanuit ons kantoor in Almere. Door het brede scala aan cliënten vinden we je persoonlijkheid belangrijker dan je status: wees jezelf! 

WIJ BIEDEN

-Boeiende zaken;

-Goede arbeidsvoorwaarden;

-Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd;

-Een ruime werkomgeving;

-Ruimte om gebruik te maken van je goede contactuele eigenschappen.

WIJ VERWACHTEN

-Dat je de studie WO Recht hebt afgerond;

-Dat je een commerciële instelling hebt;

-Dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

-Dat je proactief en oplossingsgericht bent.


GEÏNTERESSEERD?
Bel, indien gewenst, voor meer informatie met Tom Mulder, telefoon 036 5346220.
Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae, cijferlijst en (indien beschikbaar) een stagebeoordeling kun je per e-mail richten aan mw. Berrie Meijer door middel van het indrukken van de solliciteerknop naast deze vacature. De sollicitatietermijn sluit 30 september 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch