Advocaat Medewerker Vastgoed en Huurrecht of Ondernemingsrecht

Ben jij gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht óf ondernemingsrecht? En ben je op zoek naar een ambitieus kantoor in hartje Utrecht dat je veel vrijheid en kansen biedt? Dan komen wij graag in contact met jou!

Kantoor

Nexa Velo Advocaten is een modern en ambitieus advocatenkantoor in Utrecht dat zich focust op het MKB en de grootzakelijke markt. Het huidige team telt elf ervaren advocaten en juristen en vier ondersteuners. Samen richten wij ons op het leveren van topkwaliteit juridische dienstverlening. Wij staan voor een praktische aanpak en heldere communicatie. De zakelijke belangen van de klant gelden daarbij als uitgangspunt. 

Bij Nexa Velo Advocaten is aandacht voor een goede ‘’work-life balance’’ en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een collegiale en open sfeer en er is veel ruimte voor initiatief. De cultuur is die van gedeelde verantwoordelijkheid en ondernemerschap. 

Wij richten ons op het ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, vastgoed-, huur- en bouwrecht, ICT-recht en incasso. Door een sterk groeiende praktijk en om de markt optimaal te kunnen bedienen willen wij ons team verder uitbreiden. Wij zijn op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker op het gebied van het (brede) ondernemingsrecht en/of vastgoed-, huur- en bouwrecht. 

Aanbod

Als advocaat bij Nexa Velo Advocaten werk je aan interessante zaken voor mooie bedrijven in het MKB en de grootzakelijke markt. Je krijgt de mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen, maar ook om mee te bouwen aan het kantoor. Bovendien krijg je een team vol enthousiaste collega’s, een prima salaris en de mogelijkheid om parttime (32 of 36 uur per week) te werken.   

Profiel

De juiste kandidaat:

  • heeft minstens 5 jaar ervaring op het gebied van het vastgoed- en huurrecht en/of ondernemingsrecht
  • is inhoudelijk en commercieel gedreven, begrijpt wat ondernemers drijft en heeft een pragmatische aanpak
  • heeft acquirerend vermogen en onderhoudt relaties
  • kan goed in teamverband werken
  • is besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus
  • is enthousiast en positief ingesteld en draagt bij aan de gezamenlijke focus van het kantoor

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Sollicitaties kunnen gericht worden aan:

Nexa Velo Advocaten, t.a.v. mevrouw E.H. van Oosterwijk (door het indrukken van de solliciteerknop naast deze vacature)

Maliesingel 16B, Postbus 85308, 3508 AH Utrecht

T 030-6008383, E evanoosterwijk@nexavelo.nl, W www.nexavelo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch