Beginnend advocaat-medewerker (Personen- en Familierecht)

Momenteel hebben wij plaats voor een BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER (M/V) voor de personen- en familierechtpraktijk. 

U beschikt over uw stageverklaring en hebt ruime ervaring in de personen- en familierechtpraktijk. U bent in staat om de praktijk grotendeels zelfstandig te voeren. U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een praktische aanpak. Verder beschikt u over goede contactuele eigenschappen en een gezonde dosis humor.

Het kantoor

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor. Wij zijn actief in het arrondissement Den Haag, met name in het Westland en Midden-Delfland. Vanuit onze kantoren in ‘s-Gravenzande en Honselersdijk richten wij ons op een brede markt: het bedrijfsleven en de particuliere cliënt. Wij voeren een algemene praktijk, met de nadruk op personen- en familierecht, arbeidsrecht, letselschade en tuinbouwgerelateerde zaken. In de personen- en familierechtpraktijk staan wij zowel betalende cliënten als cliënten op basis van een toevoeging bij.

De sollicitatie

Bent u geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij u graag ontmoeten. Stuur uw schriftelijke reactie, voorzien van uw curriculum vitae, naar mr. E. Spijer, Postbus 99, 2670 AB Naaldwijk.
U kunt ook mailen naar: spijer@vbsadvocaten.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker beginnend