Paralegal

Over Vurich

Vurich is de eerste gerechtsdeurwaarder van Nederland die puur werkt voor de advocaat. Een nichekantoor met torenhoge ambities op het gebied van kennis en service. Samen met de advocaat stellen we de standaard in het beslag- en executierecht ter discussie. Gaan we verder waar anderen stoppen om ons vak naar het hoogste niveau te tillen. Altijd volgens de regels maar wel met een fikse dosis karakter en gegronde eigenwijsheid.

Werken bij Vurich is een unieke kans. Je wordt een onderdeel van een jong, flexibel kantoor dat volop in beweging is en daar kan jij je steentje aan bijdragen.

Vurich is een joint venture met Syncasso. Zo combineren we de voordelen van onze nichepraktijk met die van één van de grootste kantoren van het land.

Functieomschrijving

Als paralegal bij Vurich draag je bij aan effectieve en rechtvaardige rechtshandhaving.

Vanwege onze specialisatie is geen dag hetzelfde. De belangen zijn groot, de druk is stevig. Je adviseert advocaten over bijzondere betekeningen, beslagen en geschillen die tijdens de tenuitvoerlegging kunnen ontstaan. Ook over het traceren, veiligstellen en uitwinnen van vermogen. Beslagleggingen – groot, klein of bijzonder – worden door jou voorbereid en gecoördineerd. Of het nu gaat om een eenvoudig beslag of grote klussen in teamverband; jij bent het eerste aanspreekpunt. Ook bereid je de betekeningen voor van verklaringen en gerechtelijke stukken aan bedrijven, personen en instellingen – waar ook ter wereld.

Soms is het net een schaakspel. Als een verweerder zich onttrekt aan zijn verplichtingen of vermogen verstopt en de rechtsgang frustreert, bijt jij je vast tot je het verhaal boven tafel hebt. Je brengt mogelijkheden in kaart om klaar te staan om in actie te komen. Je vertegenwoordigt de gerechtsdeurwaarder bij de tenuitvoerlegging. Je realiseert de rechten die iemand heeft, in rap tempo en met initiatief. Dit doe je in teamverband met de advocaat, ieder vanuit zijn eigen rol.

Handhaving van de wet staat centraal. Met het recht als leidraad en ethiek hoog in het vaandel.

 Functie-eisen

Jij kan onderdeel uitmaken van het avontuur om een nieuw kantoor uit te bouwen. Het succes van ons kantoor begint bij onze collega’s. Liefhebbers die dankzij een exclusieve focus op de advocatuur en hun constant bijgespijkerde kennis echt waarde toevoegen aan ambtshandelingen. Die hun ondernemersgeest, trots op het ambt en liefde voor het recht niet onder stoelen of banken steken. En de advocaat persoonlijk willen leren kennen.

Bij Vurich werken alleen gepassioneerde mensen. Je moet flexibel zijn. We hebben een hectische praktijk en de uitzondering is bij ons de regel. Dat betekent dat je verder moet willen en kunnen denken. Als het nodig is stel je de heersende mening ter discussie, altijd denk je verder. Het past bij je ontdekkende aard om alle mogelijkheden die de wet biedt te willen kennen, verkennen en benutten. Als het even kan, creëer je nieuwe jurisprudentie.

Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met advocaten te werken en het uiterste wilt geven om in te staan voor recht en rechtvaardigheid. Je hebt een afgeronde opleiding op wo of hbo niveau en uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Los van een marktconform salaris en flexibele werktijden, krijg je bij ons een fantastische kans om in teamverband mee te bouwen aan een nieuw kantoor in de top van de markt. Daarnaast ga je deelnemen aan een opleidingsprogramma dat zowel in omvang als diepgang uniek is in de markt.

 Contactgegevens

We leren je graag persoonlijk kennen. Denk je dat je een goede kandidaat bent voor ons nieuwe team, dan ontvangen wij graag je CV met motivatie. Hoe Vurich ben jij?

Voor online solliciteren, kijk op onze website http://vurich.nl/werken-bij-vurich/

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Paralegal