Juridisch medewerker Bestuursrecht

Ben jij een jurist bestuursrecht met minimaal 1 jaar ervaring en wil jij je kennis graag verdiepen door in verschillende gemeentes ervaring op te doen met diverse projecten? Lees dan snel verder.

Afwisselend werk

Maandag zoekt juristen voor een aantal (middel) grote gemeente in Noord-Holland. Het gaat om gemeenten die te maken hebben met een takenpakket dat de afgelopen jaren flink is toegenomen, doordat veel taken van rijksoverheid zijn overgeheveld naar de lokale overheid (gemeenten). Dit zorgt voor een dynamische en uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontplooien.

Vacature: Juridisch medewerker bestuursrecht

De ene keer zul je als juridisch medewerker handhaving aan de slag en de andere ga je primaire beschikkingen opstellen en afhandelen. Je neemt bezwaarschriften in behandeling en helpt bij het voorbereiden van beroepsprocedures. Je informeert belanghebbende over de status van de dossiers op het eigen vakgebied én je hebt een goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard is het altijd mogelijk om de hulp van een medior of senior in te schakelen.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Een uitdagende werkomgeving
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling

Wij gaan op zoek naar een opdracht waar jouw kennis het beste op aansluit en een project waar jij vrolijk van wordt. Geïnteresseerd wat ik voor jou kan betekenen? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor opleiding rechten afgerond;
  • Je hebt aantoonbare specifieke kennis en ervaring van minimaal 1 jaar van het bestuursrecht bij een gemeente;
  • Je hebt zeer goede schrijf- en communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag bieden we veel divers takenpakket bij verschillende opdrachtgevers. Je kennis vergroten en in diverse keukens kijken waar uitdagende opdrachten liggen, dat is wat wij je bieden. Via de borrels die Maandag® organiseert zul je in contact komen met collega's, opdrachtgevers en vakgenoten uit je branche om jouw netwerk uit te breiden. Hiernaast hebben we ook de Maandag® Academy, hier bieden we uitgebreide scholingsmogelijkheden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Jurist, Overheid