Juridisch medewerker Omgevingsrecht

Ben jij op zoek naar een baan als juridisch medewerker waar je wél allerlei verschillende projecten kunt doen maar daarvoor niet je zekerheid hoeft op te geven?

Over de functie

Ben jij een jurist omgevingsrecht met minimaal 1 jaar ervaring en wil jij je kennis graag verdiepen door in verschillende gemeentes ervaring op te doen met diverse projecten? Lees dan snel verder.

Afwisselend werk

Maandag® zoekt juristen voor een aantal (middel)grote gemeenten in Noord-Holland. Het gaat om gemeenten die te maken hebben met een takenpakket dat de afgelopen jaren flink is toegenomen, doordat veel taken van de rijksoverheid naar de lokale overheid (gemeenten). Dit zorgt voor een dynamische en uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontplooien.

Vacature: Juridisch medewerker omgevingsrecht

Als jurist omgevingsrecht heb je een prachtige, brede functie. Je houd je onder andere bezig met het opstellen en afhandelen van bestuursrechtelijke procedures en het opstellen van bezwaarschriften. Daarnaast bereid je beroepsprocedures voor en voor je deze procedures bij bestuurlijke instanties.

Je richt je bij deze juridische diensten vooral op de werkzaamheden die betrekking hebben op de totstandkoming van bestemmingsplannen, maar ook de afwijkprocedures en planschade van bestaande bestemmingsplannen. Ook zal je te maken krijgen met omgevingsvergunningen en de handhaving daarvan.

Als junior binnen dit team voer je al veel zaken zelf uit, maar als je vragen hebt over een dossier kun je natuurlijk altijd even overleggen of vragen stellen aan de ervaren juristen waar je mee samenwerkt.

Kortom, een prachtige plek om jezelf verder te ontwikkelen als jurist!

Wat biedt Maandag® jou?

  • Een prachtig salaris en uitstekende voorwaarden
  • Flexibel werk vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag®
  • Een enorm netwerk aan professionals in de publieke sector
  • Ontwikkelmogelijkheden bijvoorbeeld via Maandag® Academy

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een juridische richting
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie
  • Je bent gedreven, enthousiast en een tikkeltje avontuurlijk

Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag® bieden we een divers takenpakket bij verschillende opdrachtgevers. Je kennis vergroten en in diverse keukens kijken waar uitdagende opdrachten liggen, dat is wat wij je bieden. Via de borrels die Maandag® organiseert zal je in contact komen met collega's, opdrachtgevers en vakgenoten ui je branche om jouw netwerk uit te breiden. Hiernaast hebben we ook de Maandag® Academy, hier bieden we uitgebreide scholingsmogelijkheden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Overheid