Jurist Bestuursrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij een jurist bestuursrecht met minimaal 3 jaar ervaring en wil jij je kennis graag verdiepen door in verschillende gemeentes ervaring op te doen met diverse projecten? Lees dan snel verder.

Afwisselend werk

Maandag zoekt juristen voor een aantal (middel) grote gemeenten in Noord-Holland. Het gaat om gemeenten die te maken hebben met een takenpakket dat de afgelopen jaren flink is toegenomen, doordat veel taken van rijksoverheid zijn overgeheveld naar de lokale overheid (gemeenten). Dit zorgt voor een dynamische en uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontplooien.

Vacature: Jurist bestuursrecht

Als jurist bestuursrecht ben je verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van bestuursrechtelijke procedures, waaronder het opstellen en afhandelen van primaire beschikkingen. Je neemt bezwaarschriften in behandeling en bereid beroepsprocedures voor bij de bestuursrechtelijke instanties. Je voert zelfstandig de regie over de meer complexe dossiers en voert voorbesprekingen met opdrachtgevers over vraagstukken op het gevraagde gebied en geeft hierover advies. Uiteraard heb je goede mondelingen communicatievaardigheden. En wanneer nodig help je een junior medewerker met het advies geven over zaken.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Een uitdagende werkomgeving
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling

Wij gaan op zoek naar een opdracht waar jouw kennis het beste op aansluit en een project waar jij vrolijk van wordt. Geïnteresseerd wat ik voor jou kan betekenen? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

  • Je hebt een universitaire opleiding rechten afgerond;
  • Je hebt aantoonbare specifieke kennis en ervaring van minimaal 3 jaar van het bestuursrecht bij een gemeente;
  • Je hebt zeer goede schrijfvaardigheid.

Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag bieden we veel divers takenpakket bij verschillende opdrachtgevers. Je kennis vergroten en in diverse keukens kijken waar uitdagende opdrachten liggen, dat is wat wij je bieden. Via de borrels die Maandag® organiseert zul je in contact komen met collega's, opdrachtgevers en vakgenoten uit je branche om jouw netwerk uit te breiden. Hiernaast hebben we ook de Maandag® Academy, hier bieden we uitgebreide scholingsmogelijkheden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Jurist, Overheid