Handhavingsjurist

Ben jij die proactieve medewerker die Bergeijk zoekt?

 

Gemeente Bergeijk is op zoek naar een:

Handhavingsjurist

32-36 uur per week

Wat ga je doen als Handhavingsjurist?
Als handhavingsjurist ben je betrokken bij het volledige handhavingsproces en zorg je voor de adequate juridische afwikkeling van alle benodigde stappen hierin tot en met de bezwaar- en beroepsprocedures. Meer specifiek fungeer je daarbij als vraagbaak voor je collega’s die bij het handhavingsproces zijn betrokken. Daarnaast adviseer je bij de totstandkoming van beleid inzake APV/Bijzondere wetten en lever je een actieve bijdrage aan nieuwe beleidsdocumenten. Je levert juridische producten en signaleert proactief veranderingen in wet- en regelgeving en implementeert deze in gemeentelijke regelgeving en procedures. Je neemt verantwoordelijkheid, samen met het team voor het optimaliseren van de juridische kwaliteitszorg. Samen met je collega’s voer je het secretariaat van de commissie bezwaarschriften.

Wie ben je?
Als handhavingsjurist word je aangesproken op je vakkennis en word je vaak gevraagd naar jouw mening. Je bent daarbij in staat over grenzen van je eigen terrein heen te kijken om zodoende integrale advisering en hoogwaardige uitvoering te waarborgen. Je bent initiërend wat betreft nieuwe ontwikkelingen en de vertaling ervan in gemeentelijk advies. Je bent een goede teamspeler, weet anderen te stimuleren en te activeren en durft vernieuwende oplossingen voor te stellen. Je bent communicatief, representatief, diplomatiek en weet discreet om te gaan met gevoelige informatie. Je bent door resultaat en inhoud gedreven en hebt gevoel en inzicht voor omgevingsfactoren.

Wat neem je mee?
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in publiekrecht en hebt bij voorkeur ervaring met juridische handhaving. Je hebt een goed analytisch denkvermogen.

Wat biedt Gemeente Bergeijk jou?
De functie wordt beloond in schaal 10 (indicatief; functie wordt nog gewaardeerd). Het salaris bedraagt maximaal € 4.225,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling door onze BErgeijkSMART Academy en een tegemoetkoming in de kosten van woon- werkverkeer. Wij bieden een tijdelijke aanstelling en bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling na 1 jaar.

Meer informatie
Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Jolanda van de Ven, hoofd afdeling Bedrijfsvoering & Publiekszaken, tel. 0497-551455.

Solliciteren op de functie van Handhavingsjurist Sollicitaties dienen vóór 27 september 2018 te worden gericht aan Gemeente Bergeijk, P&O, t.a.v. Britt van der Aa, via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 18.02.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Jurist