Teammanager Algemeen Juridische Zaken

Vanuit onze missie en klantbeloften, creëer en versterk jij als ervaren teammanager bij Achmea Rechtsbijstand een cultuur waarin medewerkers de klant centraal stellen, waarin samenwerken met en leren van collega’s vanzelfsprekend is en teamleden elkaar onderling durven aan te spreken. 

Een hoge mate van betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers is essentieel voor een goede klantbediening. Dit gaat verder dan alleen maar het goed faciliteren van medewerkers. Het gaat ook over het gesprek durven aangaan met je medewerkers. Wat kunnen ze zelf doen om betrokken en bevlogen te zijn en te houden van hun vak? Hoe komen ze op voor hun klanten? Je maakt afspraken met je medewerkers over de kwaliteit van hun juridische kennis en werkzaamheden, het leren van klantsignalen en coacht ze op ontwikkeling, houding en gedrag.

Het team dat je aanstuurt is een vrij jong team, dat in ontwikkeling is en veel voor elkaar over heeft. Samen met en van elkaar leren is voor de teamleden belangrijk. Voor de teamontwikkeling is het belangrijk om een juiste balans te vinden tussen het sturen op resultaten/KPI’s en het sturen op het ‘hoe’. Er wordt sinds kort gewerkt met weekstarts waar hulpvragen en de individuele KPI’s worden besproken. Ook worden werkafspraken gemaakt om elkaar verder te brengen. Hierbij staan eigenaarschap, pro-activiteit, focus op de klant en collega’s hoog in het vaandel.

Tot slot: Je maakt deel uit van een team van 6 andere teammanagers verspreid over de locaties Leeuwarden, Apeldoorn, Tilburg en Leiden. Je hebt met hen wekelijks overleg ten aanzien van operationele zaken en maandelijks een overleg over meer strategische doelstellingen. Het is belangrijk dat je de drive hebt om actief samen te werken met je directe collega’s en zo te gaan voor het best mogelijke resultaat. De nodige humor en een stuk relativeringsvermogen mogen hierbij niet ontbreken. Tevens werk je mee aan afdeling overschrijdende projecten.

JOUW AFDELING

Algemeen Juridische Zaken
Als teammanager van de afdeling Algemeen Juridische Zaken geef je leiding aan één van de 7 teams die zich bezig houden met de behandeling van rechtshulpvragen van Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Je team bestaat uit ongeveer 15-20 FTE (voornamelijk WO niveau) juristen variërend van junior tot senior niveau. 

Stichting Achmea Rechtsbijstand is de onafhankelijke rechtshulpverlener/uitvoerder van de rechtsbijstandverzekeringen van Centraal Beheer Achmea, Interpolis, FBTO en Avero Achmea. Vanuit vooruitstrevende en deskundige juridische dienstverlening ontzorgen wij klanten en maken wij rechtshulp voor klanten van Achmea toegankelijk. Onze juridische hulp varieert van het geven van advies en informatie tot het verzorgen van correspondentie en  het voeren van bemiddelingsgesprekken. Indien nodig verdedigen wij de belangen van de klant voor de rechter.Stichting Achmea Rechtsbijstand is de onafhankelijke rechtshulpverlener/uitvoerder van de rechtsbijstandverzekeringen van Centraal Beheer Achmea, Interpolis, FBTO en Avero Achmea. Vanuit vooruitstrevende en deskundige juridische dienstverlening ontzorgen wij klanten en maken wij rechtshulp voor klanten van Achmea toegankelijk. Onze juridische hulp varieert van het geven van advies en informatie tot het verzorgen van correspondentie en  het voeren van bemiddelingsgesprekken. Indien nodig verdedigen wij de belangen van de klant voor de rechter.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Teammanager Algemeen Juridische Zaken
Je bent een echte leider, mensgericht en een goede coach. Daarmee maak je het verschil voor de organisatie, medewerker en klant. Je bent authentiek, betrokken en toont eigenaarschap. Samenwerking in een procesgerichte, dynamische omgeving, sturen op resultaten en een op efficiency gerichte werkwijze spreken je bovengemiddeld aan.
Daarnaast beschik je over:

  • WO werk- en denkniveau (WO rechten of Bedrijfskunde is een pre);
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring aan ervaren juristen in een juridische omgeving;
  • Aantoonbare ervaring met het coachen van juristen.


DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden
Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we naast aandacht voor onze klanten, ook aandacht voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte  is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen € 3754,- tot € 5224,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week). Afhankelijk van de kennis en werkervaring die je meebrengt, word je ingeschaald.
  • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Leiden.
  • Mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Zo kunnen we onze klant optimaal van dienst zijn, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis
  • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek
  • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%). Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.


Interesse?
Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Juridisch medewerker