Junior Letselschadebehandelaar

Het zal je maar gebeuren: een ongeluk, en nog letselschade ook. Ineens staat alles op z’n kop. Als letselschadebehandelaar kom jij dagelijks slachtoffers tegen. Gelukkig weet jij hoe je professioneel met hen omgaat. Door alle emoties heen zie jij het juridisch haalbare, voor welke opdrachtgever je ook werkt. En precies daarom zoeken onze opdrachtgevers jou.

Over deze functie

Voor verschillende opdrachtgevers, onder andere verzekeraars, belangenbehartigers en expertisebureaus, zoeken we een junior letselschadebehandelaar die zich graag vastbijt in lichte en middelzware cases. Hoe jouw werk er precies uitziet, verschilt per klant. Maar je houdt je sowieso bezig met het beoordelen van binnenkomende meldingen. Zo loop je bijvoorbeeld schadeclaims na, of je voert intakegesprekken.

Waar je ook werkt, het is dus heel belangrijk dat je professioneel omgaat met de emoties van het slachtoffer. Als je bij een verzekeraar terechtkomt, komt er nog eens een extra verantwoordelijkheid bij; je verliest de belangen van je opdrachtgever niet uit het oog en beslist samen met een collega of de verzekeraar ook uitkeert.

Over jou

Als junior letselschadebehandelaar komt er veel op je af. Daarom is het handig dat je met de juiste bagage op pad gaat. Zo heb je bijvoorbeeld:

  • Een hbo- of wo-diploma in de rechten
  • De certificaten Wft Basis en Wft Schade op zak
  • De Leergang Licht Letsel gevolgd
  • Affiniteit met verzekeringswerk
  • Het liefst al enige relevante werkervaring
Wat betreft de certificaten en de leergang, het is niet erg als je die nog niet kan afvinken. Met onze interne opleidingen ben je zo weer bij.

Wat wij bieden

Bij Brunel vind je hét startblok voor jouw carrière in de letselschade. Zo stap je vanaf dag één al in een opleidingstraject dat we compleet toespitsen op je expertise en je carrièredoelen. Bovendien krijg je bij ons een vaste coach die veel verstand heeft van jouw vakgebied en alles op alles zet om je voor te stellen aan de interessantste opdrachtgevers. En dit kan je nog meer verwachten:

  • Een passend salaris met kans op een bonus
  • Een goede pensioensregeling
  • Korting op individuele verzekeringen
  • Korting op de sportschool en op culturele uitjes
  • Coaching on the job

Over ons

Ben jij onze nieuwe junior letselschadebehandelaar? Dan stap je in een breed netwerk aan vooraanstaande opdrachtgevers. Brunel zet zich al sinds 1975 in voor de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Eerst opereerden we alleen in de Engineering, maar ontdekten al snel dat ook andere sectoren wel oren hadden naar onze diensten. Inmiddels zijn we ook actief in de Finance & Risk, Insurance & Banking, HR, Marketing & Communicatie, en de IT. En in de Legal natuurlijk, jouw branche! Dat doen we overigens lang niet alleen in Nederland, want we hebben ook locaties in de Verenigde Staten, China, India, Canada en dertig andere landen over de hele wereld...


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch