Advocaat-stagiaires of beginnend advocaat-medewerkers aansprakelijkheidsrecht en arbeidsrecht

Wij zijn op zoek naar advocaat-stagiaires of beginnend advocaten medewerkers aansprakelijkheidsrecht (financieel en/of beroepsaansprakelijkheid) en arbeidsrecht.

Wil jij werken bij een goed en gespecialiseerd kantoor? 

Wil jij je specialiseren op het gebied van arbeidsrecht en/of financieel en/of beroepsaansprakelijkheidsrecht?
Wil jij werken in een jong team van professionals en houd je van procederen? 

Dan komen wij graag met jou in contact!

Omschrijving vacature

Op het terrein van arbeidsrecht ben je werkzaam in de brede ondernemingsrechtpraktijk waarin je de dagelijkse vraagstukken van zakelijke cliënten behandelt en zo veel als mogelijk zelfstandig oplost. Het zwaartepunt ligt op het terrein van het arbeidsrecht. Er is alle ruimte om je te verdiepen en deze praktijk verder uit te bouwen. 

Op het terrein van aansprakelijkheidsrecht houd je je vooral bezig met aansprakelijkheidszaken tegen onder andere banken, beleggingsadviseurs maar ook gericht tegen andere dienstverleners zoals accountants, makelaars, notarissen, enz. Dit betreft met name een procespraktijk waarin je het opneemt tegen de grotere advocatenkantoren of eveneens zeer gespecialiseerde advocatenkantoren. Dit zijn doorgaans geschillen waar grote belangen mee zijn gemoeid. Er is alle ruimte om je te verdiepen en deze praktijk verder uit te bouwen. 


Je herkent je in het volgende 

  • Het eerste jaar van de beroepsopleiding heb je afgerond. Daarbij heb je affiniteit en ervaring met de rechtsgebieden als in deze vacature genoemd. Je wilt je verdiepen en je bent ondernemend. 
  • Je bent een goed jurist, maar ook een teamplayer, cliëntgericht betrouwbaar, flexibel en je laat je vooral niet gek maken. Je houdt van een vaste koers. 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Aantoonbare ervaring met online marketing is een pré. 

Wij bieden

Silver Advocaten is een niche kantoor dat je de mogelijkheid biedt om je verder te specialiseren op het gebied van het arbeidsrecht en/of financieel en/of het beroepsaansprakelijkheidsrecht. Je krijgt grote vrijheid in het behandelen van de dossiers maar laagdrempelige en intensieve begeleiding is vanzelfsprekend beschikbaar. Het volgen van een postacademische opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Aan de ontwikkeling van jouw commerciële vaardigheden wordt nadrukkelijk aandacht besteed. Je wordt actief betrokken bij de ontwikkeling van het kantoor en de praktijk.

Over Silver Advocaten 

Silver Advocaten is een gespecialiseerd kantoor. Lokaal is ons kantoor gericht op de MKB-praktijk in de brede zin van het woord. Landelijk zijn wij actief via de labels www.financieelrecht-advocaten.comen www.zorgplicht-advocaten.com. Cliënten zijn zowel (vermogende) particulieren maar ook bedrijven en instellingen. Ons kantoor is betrokken bij diverse spraakmakende zaken of houdt zich bezig met type zaken die maatschappelijk in de belangstelling staan. 

Silver Advocaten zet erop in dat haar medewerkers hun werk leuk vinden. Daarbij wordt ook veel samengewerkt en worden zaken naast overige dagelijkse aangelegenheden vaak plenair besproken. Dit draagt bij aan een goede werksfeer en de beste resultaten. We hebben een groeiende en bloeiende praktijk en een jong en enthousiast team van advocaten en medewerkers. Silver advocaten biedt goede arbeidsvoorwaarden en een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We werken hard voor onze cliënten, maar zijn zeker geen notoire urenfabriek. 

Meer weten of solliciteren
Voor meer informatie verwijzen wij naar onze websites www.silveradvocaten.com, www.financieelrecht-advocaten.com en www.zorgplicht-advocaten.com. Heb je vragen? Stel ze via email aarts@silveradvocaten.com. Bellen kan ook via 0416-650086. Je kunt vragen naar Rob Silvertand of Joost Papeveld, de partners van het kantoor.

Sollicitatiebrieven met curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen kun je bij voorkeur per e-mail sturen naar mevrouw M. Aarts door het indrukken van de solliciteerbutton naast deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch