Bedrijfsjurist/Legal Counsel

Lijkt het je leuk om je steen bij te dragen met betrekking tot juridische vraagstukken voor één van de grootste schoenenbedrijven in Europa? 

Als je op zoek bent naar een Legal Counsel functie die uitdagend, divers en complex is, kan deze functie je volgende stap in je carrière zijn. 

Als bedrijfsjurist van UFG ben je werkzaam in een zeer dynamische omgeving. Het is de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag gaat, waarbij het belangrijk is dat je zichtbaar bent in de organisatie.

Je zal regelmatig aan tafel zitten met Sales en Marketing, waarbij zaken op het gebied van IE/IP en contractenrecht aan de orde zullen komen. Je rapporteert direct aan de CFO.

Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor een grote verscheidenheid aan zaken waarbij de nadruk op IP en Commerciële Contracten ligt. Naast de genoemde rechtsgebieden ben je flexibel inzetbaar op andere juridische onderwerpen. 

Tevens wordt er van je verwacht dat je zowel gevraagd als ongevraagd adviseert aan de business, waarbij je in staat moet zijn om een goede en pragmatische vertaalslag te kunnen maken vanuit het juridisch kader.                                                 

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde master Nederlands recht (privaatrechtelijke specialisatie) en minimaal twee jaar juridische ervaring (binnen bedrijfsleven), in ieder geval op het gebied van contractenrecht en IP. Je mondelinge en schriftelijke communicatie is uitstekend, zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Ten slotte ben je faciliterend en klantgericht richting de interne klant, kwaliteitsgericht, praktisch ingesteld en in staat juridisch complexe zaken te vertalen naar handzame adviezen voor niet-juristen.

Wij bieden:

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij hanteren goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een uitdagende en variërende parttime functie (24-32 uur) met verantwoordelijkheid binnen een jonge en dynamische omgeving.

Je sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de gestelde criteria? Mail je sollicitatiebrief voorzien van motivatie, portfolio en curriculum vitae via de solliciteerknop naast deze vacature ter attentie van Sonia Luengo Izquierdo (www.unlimitedfootweargroup.com)


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Bedrijfsjurist, Juridisch, Legal Counsel