Bedrijfsjurist Inkoop

Transdev Nederland zoekt een juridische duizendpoot! Lees snel verder!

Transdev Nederland is voor het hoofdkantoor te Hilversum op zoek naar een

Bedrijfsjurist Inkoop

(algemeen contractenrecht)


Wat ga je doen?
Als bedrijfsjurist maak je onderdeel uit van de afdeling Juridische Zaken. De afdeling Juridische Zaken bestaat uit zes juristen. Het is een kleine afdeling met ontzettend leuke collega’s. Iedereen werkt zelfstandig en heeft zijn eigen specialismen en aandachtsgebieden. Jij zult je met name focussen op het contractenrecht en hebt affiniteit en ervaring met ICT-recht. Bij voorkeur heb je ook kennis van of wil je kennis opbouwen over het aanbestedingsrecht. Je bent vanuit jouw expertise het directe aanspreekpunt voor onze afdeling inkoop (procurement). Vanuit jouw rol begeleid je inkooptrajecten op juridisch vlak (bijvoorbeeld beoordelen en opstellen contracten, bijdragen aan onderhandelingen, ondersteunen bij implementaties) en lever je onderbouwde en strategisch juridische adviezen voor deze inkooptrajecten. Je signaleert risico’s en knelpunten en draagt bij aan het verhogen van de compliance awareness binnen de organisatie en in het bijzonder op het gebied van inkoop. 

Wie zoeken wij?
Je hebt ruime ervaring als jurist op het gebied van inkoop en/of algemeen contractenrecht en je bent vakinhoudelijk breed onderlegd. Je hebt vanzelfsprekend een afgeronde academische opleiding Rechtsgeleerdheid en hebt de beroepsopleiding bedrijfsjuristen of beroepsopleiding advocatuur afgerond. 

Je bent meer een generalist dan een specialist. Als partner van de business ben je oplossingsgericht en denk je mee over de juridische haalbaarheid en risico’s van de inkooptrajecten. Daarom beschik je over organisatiesensitiviteit en een goed gevoel voor interne verhoudingen. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en de overtuigingskracht welke we van een ervaren jurist mogen verwachten. Naast deze analytische vaardigheden heb je een pragmatische instelling, ben je doortastend en heb je oog voor commerciële belangen. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift uitstekend. 

Onze organisatie is zeer dynamisch en dat vraagt een flexibele pro actieve instelling van je. Je hebt de capaciteit om relaties gemakkelijk op te bouwen en vast te houden. Jij bent een verbinder, iemand die niet graag opgeeft en het gemeenschappelijk belang altijd voor ogen weet te houden. 

Kortom, Transdev zoekt jou, een juridische duizendpoot met:

 • Een afgeronde wo-opleiding Rechtsgeleerdheid
 • Een afgeronde beroepsopleiding advocatuur/ beroepsopleiding bedrijfsjuristen
 • Ervaring met contractenrecht en ICT- recht, affiniteit met aanbestedingsrecht
 • Een pragmatische instelling, met gevoel voor commerciële belangen


Wie zijn wij?
Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse namen zoals Connexxion, Hermes en Breng. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Ook verzorgen wij met Witte Kruis het ambulancevervoer in diverse regio’s in Nederland. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 12.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen. 

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Wij zijn koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit. Bovendien zijn we voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren. Wij zoeken een bedrijfsjurist inkoop om hier aan bij te dragen. 

Transdev biedt

 • Een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is
 • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan duurzame mobiliteit
 • Kansen om je te ontwikkelen
 • Een informele sfeer
 • Faciliteiten zodat je kunt flexwerken
 • Prima arbeidsvoorwaarden
 • Een leuk team om in te werken!


Interesse
Ben je nieuwsgierig geworden en denk je de juiste persoon voor deze functie te zijn? Solliciteer dan op deze vacature via de sollicitatiepagina op onze website. 
 

Acquisitie naar aanleiding van. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Bedrijfsjurist, Jurist, Contractenrecht, Contractrecht, Contracts, Aanbestedingsrecht, juridisch Adviseur, Inkoop, Recht, Advocatuur, Rechtsgeleerdheid
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch