Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht Arnhem

Wij zoeken een enthousiaste beginnend of iets gevorderd (tot +/- 3 jaar ervaring) kandidaat-notaris voor de sectie ondernemingsrecht van onze vestiging in Arnhem. 

Wat ga je doen?
Allerhande werkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht. M&A, reorganisaties, juridische fusies en splitsingen, adviseren over ondernemingsstructuren en governance en bedrijfsoverdrachten. Op de sectie ondernemingsrecht is geen dag hetzelfde. Vanaf dag één doe je mee in al onze zaken én word je hier ook echt in meegenomen. En vanzelfsprekend kom je direct in aanraking met onze cliënten. Dat zijn grote en middelgrote (internationale) bedrijven, directeur-grootaandeelhouders en non-profit instellingen. Er wordt samengewerkt met andere disciplines (fiscalisten en accountants) en natuurlijk met onze eigen advocaten.

Op een gemiddelde werkdag ben je bezig met het opstellen van statuten en andere akten, het bijwonen van besprekingen met cliënten, het voeren van telefoongesprekken en het oplossen van juridische vraagstukken. Een deel van onze praktijk is in het Engels. Ons doel is om van jou een zelfstandig werkend kandidaat-notaris te maken binnen een enthousiast team van notarissen en advocaten.

Op onze sectie wordt hard gewerkt, veel gediscussieerd en gelukkig ook veel gelachen.

Naast je dagelijkse praktijk volg je de verplichte notariële beroepsopleiding. Wij moedigen je ook aan om actief te worden bij de JoKaNoBo, de vereniging voor jonge kandidaat-notarissen in Gelderland.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de sectie ondernemingsrecht van onze vestiging in Arnhem. Jouw directe collega’s zijn vijf (kandidaat-)notarissen, vijftien advocaten, juridisch medewerkers en collega’s van het secretariaat. De sectie houdt zich bezig met alle (advocatuurlijke en notariële) facetten van het ondernemingsrecht.

Wie ben jij?
Je bent net of bijna klaar met je studie notarieel recht of hebt al ervaring opgedaan als kandidaat-notaris bij een ander kantoor, maar bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Je hebt een grote interesse in het ondernemingsrecht. Je bent analytisch en sociaal sterk. Verder ben je creatief en houd je ervan om ‘out of the box’ te denken. Je vindt het leuk om in teamverband te werken met andere enthousiaste professionals in en buiten de sectie. Fiscale kennis is een pré, goede kennis van het Engels is een must.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van drie jaar;
- als kandidaat-notaris start je in je eerste jaar met een salaris van
€ 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte notariële beroepsopleiding als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Onze "jongste" kandidaat, Christiaan van der Meer, is 1,5 jaar geleden begonnen op onze sectie. Heb je vragen, bel hem gerust. Je kunt Christiaan bereiken op telefoonnummer 026-365 55 52. Je kunt ook contact opnemen met Deline Kruitbosch, senior kandidaat-notaris, op telefoonnummer 026-365 55 67.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ in de linkerkant van dit scherm. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O). Wij kijken uit naar je sollicitatie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Notariaat, Kandidaat-notaris, Notaris