Juridisch Medewerkers Klantcontactcenter Den Haag (24-32 u/w)

Functieomschrijving
Ben jij communicatief heel vaardig en ook goed in staat om juridische taal om te zetten in begrijpelijke en duidelijke taal? Vind jij dat de klant centraal moet staan? Wil jij verschil maken in juridische dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De maatschappij wordt steeds ingewikkelder en veel burgers hebben geen overzicht van de wet- en regelgeving. Het Juridisch Loket kan daarbij helpen en ondersteunen. Als Juridisch Medewerker van het Klantcontactcenter verleen je zelfstandig telefonisch hulp aan klanten door middel van vraagverheldering en het beantwoorden van uiteenlopende hulpvragen. Je verstrekt op adequate en juiste wijze juridische informatie en advies aan klanten. Je bent oplossingsgericht en benut kansen voor mediation en bemiddeling. Indien noodzakelijk, verwijs je gericht naar externe deskundigen en organisaties. Daarnaast verzorg je de correcte registratie van klantcontacten. Als professional consulteer je regelmatig collega’s en lever je vanuit je eigen deskundigheid een bijdrage aan de professionalisering van de organisatie.


Functie-eisen
• Minimaal een voltooide opleiding HBO Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening of een master Nederlands Recht;
• Wij zoeken mensen met en zonder relevante werkervaring;
• Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
• Analytische vaardigheden en oordeelsvorming;
• Klantgerichtheid;
• Overtuigingskracht en zelfvertrouwen.
 

Salaris en aanstelling
De functie van Juridisch Medewerker is ingeschaald in schaal H van de CAO Rechtsbijstand (€ 2.484,- tot maximaal € 3.393,- op basis van 36 uur per week). Inschaling is op basis van relevante werkervaring. Daarnaast ontvang je conform CAO een eindejaaruitkering van 8,3%. Aanstelling vindt vooralsnog plaats voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging bij gelijkblijvende bedrijfsvoering.
In de eerste zes weken is 36 uur per week vereist in verband met het intensieve inwerktraject.
 

Informatie
Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Hans Stikkelorum (Manager Klantcontactcenter) 06-11056193.


Reactie en sollicitatieprocedure
Als je wilt solliciteren, klik dan op solliciteren. Je kunt tot en met 14 oktober reageren op deze vacature.
De eerste sollicitatieronde staat gepland voor week 42. De vervolggesprekken vinden plaats in week 44.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch