Juridisch Medewerker Vastgoedrecht met nadruk op Huurrecht

Wie zijn wij

VBTM Advocaten is een landelijk werkend, middelgroot nichekantoor gespecialiseerd in het vastgoedrecht. VBTM richt zich daarbij met name op woningcorporaties. Met 17 advocaten, 1 fiscaal jurist en 2 juridisch medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Best, verleent VBTM Advocaten al jaren op betrouwbare en professionele manier haar diensten op hoog niveau aan een trouwe groep cliënten. 

Binnen VBTM Advocaten heerst een prettige en open sfeer. De cultuur is informeel, professioneel en collegiaal en een goede balans tussen werk en privé is vanzelfsprekend. Binnen dit kantoor is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Zo worden er doorgroeimogelijkheden geboden en de mogelijkheid tot het volgen van specialisatie-opleidingen.

Wat zoeken we

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker (V/M) voor de ondersteuning van de vastgoedpraktijk. De nadruk zal daarbij liggen op het huurrecht woonruimte. Je ondersteunt de advocaat in de advies- en procespraktijk. Het kan daarbij gaan om onderwerpen als onrechtmatige bewoning/onderhuur, burengeschillen/overlast, gebreken, sluiting van panden en sloop en renovatieprojecten. Daarnaast zal je ingezet kunnen worden voor vraagstukken met betrekking tot andere vastgoed gerelateerde rechtsgebieden, zoals het bouwrecht en het omgevingsrecht. 

Wie ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met een civielrechtelijke afstudeerrichting, of je bent in de afrondende fase. Aantoonbare affiniteit met het vastgoed is een pré. Je beschikt over uitstekende analytische, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent zelfstandig, doortastend en hebt een creatieve geest. Je bent initiatiefrijk en denkt in oplossingen. Je bent commercieel sterk en benut kansen. Je kan uitstekend functioneren in een team. 

Wat bieden wij 

Wij bieden een uitdagende functie bij een betrouwbaar en gespecialiseerd vastgoedkantoor met een marktconform salaris. Je komt terecht in een goed lopende landelijke praktijk waarin je je in vergaande mate kunt specialiseren. We bieden een prettige werkomgeving waarin je je werkzaamheden kunt uitvoeren met uitzicht op de Maas. Bij bewezen geschiktheid bieden wij de mogelijkheid door te groeien naar advocaat-stagiair(e).

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je een motivatiebrief voorzien van CV en cijferlijst toesturen aan Clementine Lems via de solliciteerbutton naast deze vacature.

Eventuele vragen kan je stellen aan Pieter Kok, te bereiken op telefoonnummer 
088-3358800.

Voor meer informatie, zie onze website www.vbtm.nl       


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch