Advocaat Ondernemingsrecht

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk.

Advocaat Ondernemingsrecht (fulltime)

Op het gebied van het ondernemingsrecht zoeken wij uitbreiding. Graag komen wij in gesprek met een gemotiveerde, ondernemende advocaat, met minimaal acht jaar ervaring en een eigen praktijk. De kandidaat heeft bij voorkeur een brede horizon, van ondernemingsrechtelijke procedures tot en met het begeleiden van transacties. Certa Legal biedt alle mogelijkheden om de praktijk in team verband en op hoog niveau uit te oefenen en om verder door te groeien.

De persoon die wij zoeken:

  • heeft ervaring in de advocatuur of daarbuiten, op het gebied van ondernemingsrecht, zowel op het gebied van ondernemingsrechtelijke procedures als transacties;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • gaat zijn eigen praktijk samen met ons uitbouwen.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie, met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven jou graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching.

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum Vitae, motivatie en cijferlijst aan Chantal Heruer, via de solliciteerbutton naast deze vacature.

Procedure
Je kunt reageren tot 31 oktober 2018. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in november 2018. Klikt het van beide kanten dan volgt een tweede gesprek en zal er een casus worden voorgelegd. Tot slot wordt er een assessment afgenomen.

NB: Door te reageren op een van onze vacatures geef je ons uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database ten behoeve van onze kandidaat portfolio.

Wij attenderen je erop dat een socialmediascreening deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie verwijderd uit de database van Certa Legal Advocaten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur