Advocaat Vastgoed-/bestuursrecht

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team. We werken hard maar houden ook zeker van gezelligheid.

Advocaat Vastgoed-/bestuursrecht (fulltime)

Wij willen ons team graag versterken met een advocaat vastgoed-/bestuursrecht. Ondernemend, “hands on” met aantoonbare affiniteit en liefde voor het praktijkgebied, maar natuurlijk ook met oog voor de omgeving. Iemand die makkelijk contacten legt en onderhoudt, en dat talent graag benut om een goedlopende praktijk op te bouwen. Zowel advocaten met bestuursrechtelijke specialisatie en privaatrechtelijke kennis, als civilisten met bestuursrechtelijke kennis zijn interessant voor ons. Het praktijkgebied vraagt om die combinatie. Ook juristen met de ambitie om door te groeien tot advocaat nodigen wij graag uit om te solliciteren.

De persoon die wij zoeken:

  • heeft ervaring in de advocatuur of daarbuiten, op het gebied van vastgoed- en bestuursrecht;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • heeft de ambitie om een eigen praktijk op dan wel (verder) uit te bouwen;

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie, met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven jou graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching.

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum vitae, motivatie en cijferlijst aan Chantal Heruer, via de solliciteerbutton naast deze vacature.

Procedure
Je kunt reageren tot 31 oktober 2018. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden begin november 2018. Klikt het van beide kanten dan volgt een tweede gesprek en zal er een casus worden voorgelegd. Tot slot wordt er een assessment afgenomen.

NB: Door te reageren op een van onze vacatures geef je ons uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database ten behoeve van onze kandidaat portfolio. Wij attenderen je erop dat een socialmediascreening deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie verwijderd uit de database van Certa Legal Advocaten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist