Advocaten Bestuursrecht en Overheidspraktijk

Van Ardenne & Crince le Roy Advocaten te Rotterdam

De samenleving wordt juridisch steeds complexer. Dat is vooral voelbaar in zaken waarin de overheid zich manifesteert. Zaken die zich afspelen op het terrein van het bestuursrecht, het (financieel economisch) strafrecht, het boete- en sanctierecht en het (overheids)aansprakelijkheidsrecht. Overheden, instellingen, ondernemingen en particulieren worden meer en meer geconfronteerd met zaken waarin al deze rechtsgebieden een rol spelen.

Van Ardenne & Crince le Roy Advocaten biedt specialisten van naam op deze terreinen die hun expertise combineren. Daardoor is integrale advisering mogelijk en kan daadkrachtige rechtsbijstand worden verleend in procedures of interne onderzoeken.

VACATURE ADVOCATEN BESTUURSRECHT EN OVERHEIDSPRAKTIJK

Wegens de groei en de verbreding van de praktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar advocaten (stagiaires of medewerkers) die aantoonbare affiniteit hebben met het bestuurs- en het (overheids)aansprakelijkheidsrecht. Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie, curriculum vitae, cijferlijsten, en eventuele (stage)beoordelingen per e-mail toe aan Remko Wijling (r.wijling@vanardenne-crinceleroy.nl). Vragen? 06-19637912.

Voor meer informatie, klik hier.

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)