Ervaren Arbeidsrechtjurist

Wil je als ervaren arbeidsrechtjurist bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Employment Advisory? En ben jij ondernemend en pragmatisch, en wil je jouw kennis en ervaring delen met en inzetten voor onze klanten? Dan komen wij graag met je in gesprek.

Over de functie

 Om het voor onze klanten gemakkelijker te maken, hebben we als Baker Tilly Berk onze HR dienstverlening bij elkaar gebracht in één team onder de naam Employment Advisory. En dit team gaan we de komende jaren verder laten groeien omdat onze klanten behoefte hebben aan een brede kwalitatieve HR dienstverlening. Binnen het team zijn onze arbeidsrechtjuristen, loonheffingsspecialisten, salarisadviseurs en HR consultants vertegenwoordigd.

Om de dienstverlening verder uit te kunnen breiden, zijn wij op zoek naar een ervaren arbeidsrechtjurist.

De rol

Werken als ervaren arbeidsrechtjurist vraagt om een actieve houding. Die actieve houding ziet niet alleen op de begeleiding van de klant (meedenken en out-of-the-box adviseren), maar ziet ook op het zelf up-to-date blijven en de klant actief informeren over de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Wat heeft dat voor gevolgen voor de klant en hoe kan de klant daar het beste op anticiperen? Ten slotte ziet die actieve houding ook op business ontwikkeling en zorgdragen voor de nodige exposure (denk aan: trainingen en workshops, acquisitie, social media, in- en extern de verbinding zoeken).

In deze zeer veelzijdige functie ben je uiteraard ook inhoudelijk bezig met uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken waar onze klant mee te maken krijgen. Zo help je bij het opstellen/analyseren van arbeidsovereenkomsten, reglementen en andere arbeidsrechtelijke stukken, voer je (of begeleid je klanten bij) (buiten)gerechtelijke procedures en sta je met raad en daad klaar bij kwesties als conflicten op de werkvloer, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties, of wijziging/harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, zowel voor nationale als internationale organisaties.

Je werkt in een hecht team van professionals binnen verschillende specialismen dat kwalitatief hoogwaardige diensten levert.

We zoeken iemand voor 32 tot 40 uur per week.

Jouw profiel

Voor deze uitdagende en ondernemende rol willen we graag in contact komen met kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

  • een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht
  • minimaal 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een commerciële adviesrol;
  • een sterk analytisch vermogen;
  • je herkent je in termen als authentiek, pragmatisch, enthousiast, empathisch, ondernemend en hands-on;
  • communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels;
  • je denkt mee, je herkent en je signaleert. Je weet wat ontzorgen is.
  • uitstekend kunnen werken in teamverband
  • een verbinder (intern en extern);
  • je bent in staat om met verschillende organisatieniveaus te schakelen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als ervaren arbeidsrechtjurist een zeer interessante en boeiende werkomgeving waarin je als professional alle ruimte krijgt en je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide, diverse groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking optimaal kunnen bedienen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Naast een goede financiële beloning bieden wij flexibiliteit bij het bepalen van het aantal vrije dagen, een collectieve pensioenregeling en een auto van de zaak. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons beleid.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze site. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als ervaren arbeidsjurist? Neem dan contact op met Nienke Lemmink, Senior arbeidsrechtjurist, via telefoonnummer 06-3098 9650

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist