Medewerker Juridische Zaken & Contract Management

Klaar met je juridische opleiding op HBO niveau? Of toe aan een tweede stap op de juridische banenladder? Wij hebben jouw baan! Voor de afdeling Juridische Zaken & Contract Management zoeken wij een administratieve kanjer, ter ondersteuning van de Bedrijfsjuristen en Contractmanagers (4 collega’s). Iemand met ambitie en drive om zich verder te ontwikkelen binnen het juridische vakgebied. Ben je al getriggerd? Solliciteer direct. Wil je meer weten, lees verder. Wij zien je reactie graag tegemoet. 

Waarmee jij ons verder brengt

Als Medewerker Juridische Zaken & Contract Management ondersteun je de Bedrijfsjuristen en Contractmanagers. Waar de Bedrijfsjuristen en Contractmanagers het voortouw nemen in dossiers, bied jij waar nodig de helpende hand. Je kunt hierbij onder andere denken aan het opstellen van stukken zoals contracten of bezwaarschriften, het uitvoeren van een feitenonderzoek en het beheren van de dossiers. Op die manier houd je je dagelijks bezig met juridische vraagstukken op verschillende rechtsgebieden zoals privacy, contractenrecht, bouwrecht en aansprakelijkheidsrecht. 

Je zal je ook bezighouden met meerdere administratieve processen zoals het beheren van de contracten in de online tool en het bijhouden van het garantieoverzicht. Dit overzicht rapporteer je elk kwartaal aan de afdeling Control binnen VolkerWessels Telecom (VWT). Tevens speel je een belangrijke rol bij de corporate housekeeping van VWT, zoals het opstellen van volmachten en besluiten en het administreren daarvan. 

Je draagt de verantwoordelijkheid om grotere schades te behandelen en deze administratief te verwerken. Je stelt per kwartaal rapportages op om de schades inzichtelijk te maken. Hierin ben jij de schakel tussen VWT en de afdeling Corporate Risk & Insurance van het VolkerWessels concern en heb je regelmatig overleg met je collega’s van het schadeloket, die de schades onder het eigen risico behandelen. Samen brengen jullie de afhandeling van schades tot een succes. 

Tot slot kunnen jouw collega’s zich ook bij jou melden met vragen over de verzekeringen van VWT. Hierover schakel je regelmatig met de afdeling Corporate Risk & Insurance van het VolkerWessels concern.

Zie jij de connectie met VWT?

Om deze functie succesvol te vervullen, vragen wij een afgeronde HBO opleiding (juridische richting). Je hoeft nog geen relevante werkervaring te hebben, maar dat mag zeker wel (maximaal 2 jaar). Je bent eager, wilt je kennis vergroten en je verder specialiseren binnen het juridische vakgebied in een dynamische en commerciële organisatie. 

Qua persoon ben je open, pro actief, nauwkeurig, toegankelijk en makkelijk in de omgang. Mensen weten jou te vinden. Zaken naar je toe halen, is je niet vreemd. Je staat stevig in je schoenen en houd je staande in een wereld waar commerciële belangen hoog zijn. 

Wij zoeken iemand die fulltime beschikbaar is (38 uur) en je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort. 

Welkom bij VWT

Wij bieden een dynamische baan met veel vrijheid. Voor een groot deel bepaal je zelf hoe je waarde gaat toevoegen aan je collega’s en de organisatie. Je komt in een bedrijf te werken met collega’s met veel ambitie en een hoge snelheid van handelen. Goede ideeën kun je oppakken en zelf tot een goed einde brengen. 

We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort een bruto maandsalaris tussen de € 2.600,- en € 2.900,- bruto per maand als je 38 uur werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt) en 25 vakantiedagen. Je kunt blijvend je talenten ontwikkelen, onder andere via meer dan 100 online learningprogramma’s.

Maak jij samen met ons de toekomst mogelijk?

Interesse om te solliciteren? Gewoon doen! Als je eerst nog wat wilt vragen, kun je contact opnemen met Nike Bosma, onze Recruiter, 06-51598239.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, ICT/Communicatie/Media, Jurist