Advocaat-stagiaire bouw- en verzekeringsrecht voor Lauxtermann Advocaten

Lauxtermann Advocaten

Weten waar je staat. Weten wat gaat komen. Zeker weten dat de volgende stappen de beste zijn. Wie een zakelijk geschil heeft of behoefte aan juridische ondersteuning, wil advocaten die duidelijk zijn en richting geven.

Advocaten die de drive hebben om je verder te helpen. Die de gebaande paden als hun broekzak kennen, maar de ongebaande niet schuwen. Dat vraagt om een open en nuchtere geest en om een scherp en eigenzinnig denkvermogen. En om advocaten die sterk in hun schoenen staan en tot aan de eindstreep bij je blijven.

Met een bevlogen team, transparante dienstverlening en solide en verrassende oplossingen bewijst Lauxtermann Advocaten hoe effectief de advocatuur kan zijn.

Functieomschrijving

Lauxtermann Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam-Zuid. Het kantoor is gericht op het bijstaan van (schade)verzekeraars, financiële ondernemingen, bedrijven in de vastgoedbranche, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.
De advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, financieel recht, gezondheidsrecht en verzekeringsrecht.

Vanwege groei zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een advocaat-stagiaire voor de geïntegreerde bouw- en verzekeringspraktijk. Ben jij een talentvolle starter met uitstekende juridische kwaliteiten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Taken en Verantwoordelijkheden

Als advocaat-stagiaire werk je in teamverband met je meer ervaren kantoorgenoten. Al snel krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig in dossiers te werken.
Je wordt over de volle breedte van de praktijk ingezet en voor alle cliënten van het kantoor.

Functie-eisen

  • een afgeronde opleiding Nederlands recht (waaruit belangstelling voor bouw- en verzekeringsrecht blijkt);
  • een sterk analytisch vermogen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een gezonde dosis ambitie en inzet, resultaatgericht en gedisciplineerd;
  • zelfstandig, collegiaal, proactief en ondernemend;
  • enige werkervaring als student-stagiaire of juridisch medewerker is een pré.

Het aanbod

Het eerste half jaar ben je werkzaam als juridisch medewerker. Bij bewezen geschiktheid word je aangesteld als advocaat-stagiaire.

Je beloning is goed en je krijgt alle kans om je talent te ontwikkelen en je te ontplooien binnen de veelzijdige praktijk van het kantoor. Daarnaast wordt er veel tijd en aandacht besteed aan je opleiding en begeleiding.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Diewke Blaas op 06-21580016. Heb je interesse? Mail dan de volgende documenten naar diewkeblaas@legalbylegal.nl: curriculum vitae, motivatiebrief, cijferlijsten universiteit (Bachelor & Master) en stage-beoordeling.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)