Jurist civiel recht

Weinig rechtsgebieden zijn zo veelzijdig en dynamisch als het civiele recht. In die dynamiek zorgen wij voor juridische oplossingen op maat. Jouw kennis van het civiele recht bepaalt binnen zo’n oplossing het verschil tussen goed en goud.

Dit ga je doen

Als jurist civiel recht werk je aan juridische oplossingen voor onze opdrachtgevers. Dit zijn diverse verzekeraars en bedrijven binnen het MKB. Wij nemen het gehele proces uit handen. Het geven van advies over uiteenlopende civiele zaken vormt de kern van je functie, maar het procederen bij de rechtbank of geschillencommissie hoort daar net zo goed bij. Het maakt jouw rol tot die van een veelzijdige jurist; zaken als geschillen over aanneming van werk, verborgen gebreken, consumentenkoop, erfgrenzen, verzekeringen, wanprestaties of onrechtmatige daad behoren allen tot jouw domein.

Jouw profiel

Je bent ambitieus en voelt je thuis in een omgeving waar dynamiek, interactie en klantcontact centraal staan. Eigenschappen die passen bij werken aan een totaaloplossing. Je legt de lat hoog en pakt continu de kansen om jezelf in je vakgebied te ontwikkelen. Je verdiept je in complexe zaken en ontwikkelt ondertussen onze vakinhoudelijke oplossingen. Je hebt een juridische opleiding op WO niveau afgerond. Ten slotte ben je flexibel genoeg om voor verschillende opdrachtgevers aan oplossingen te werken.

Ons aanbod

Bij ons werk je in een omgeving van continu leren en verbeteren. Wij bieden het perspectief om door te groeien tot een topjurist met brede advies- en proceservaring. Dit doen we door middel van intervisie met vakgenoten, trainingen en opleidingen en inspiratiesessies met topsporters. We bieden een ambitieuze leercurve, niet alleen gericht op je vakkennis maar ook op je persoonlijkheid. Allemaal om jouw juridische expertise uiteindelijk te vertalen naar oplossingen voor onze opdrachtgevers.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch