Legal Consultant

De non-profitsector is hot. Transities, veranderende wet- en regelgeving en mondige burgers zorgen voor een boeiend juridisch speelveld in diverse rechtsgebieden, zoals subsidies, bezwaar en beroep, handhaving, omgevingsrecht en juridische kwaliteitszorg. Vanuit onze kennis in het bestuursrecht helpen wij deze sector graag met een oplossing op maat.

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme juridische oplossingen voor opdrachtgevers als provincies, gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten, ministeries en de Rijksoverheid. Jouw werkzaamheden verschillen per opdrachtgever en kunnen bestaan uit het verlenen van juridische advies, het wijzigen of implementeren van nieuwe wet- en regelgeving, het ontwikkelen van nieuw beleid en het verzorgen van juridische kwaliteitszorg. Concreet houd jij je bezig met thema’s als bezwaar en beroep, bestemmingsplanprocedures, vergunningverlening en handhaving.

Maar bij EIFFEL is werken als juridisch consultant meer dan dat. We know how to grow en daarom krijg je de ruimte om onze dienstverlening actief te ontwikkelen. Op commercieel terrein, door artikelen te schrijven, door een rol als projectleider aan te nemen of door innovaties als legal tech te omarmen.

Jouw profiel

Allereerst heb jij ambities in het publieke domein. Een interessante keuze, want daar liggen de komende jaren veel kansen om juridische oplossingen te ontwikkelen. Je wilt graag groeien in de wereld van bestuursrechtelijk advies en je vindt het leuk om collega’s te begeleiden en ze ervaring op te laten doen binnen dit vakgebied. Want jij hebt jouw sporen al verdiend als jurist, met een afgeronde WO-opleiding in staats- en bestuursrecht en minimaal 2 jaar bestuursrechtelijke werkervaring. Daarmee is een bestuurlijk complexe en politiek gevoelige omgeving voor jou niet vreemd. Sterker nog: met je communicatieve en besluitvaardige talenten spreekt het je aan om in zo’n omgeving het voortouw te nemen.

Ons aanbod

Wij bieden alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, want onze organisatie is gericht op groei. Je gaat dagelijks aan de slag in de sterk veranderende non-profitsector, waar jij je directe collega’s verder helpt omdat je kansen vertaalt naar oplossingen. Ondertussen bieden wij met regelmaat een breed curriculum trainingen, opleidingen, intervisiesessies en kennisbijeenkomsten aan op ons hoofdkantoor in Arnhem. En bovendien krijg je de vrijheid die werken aan oplossingen met zich meebrengt: uren flexibel invullen en je eigen carrière regisseren, waarbij een parttime dienstverband tot de mogelijkheden behoort.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Non-profit/Persoonlijke dienstverlening