Jurist vastgoed en grondzaken

Het thema vastgoed is voor gemeenten actueler dan ooit. De markt trekt aan, de grondprijzen stijgen en ondertussen blijft de vraag groeien. Als jurist vastgoed en grondzaken begeleid je zo’n gemeente van A tot Z.

Dit ga je doen

Je draagt, vanuit onze oplossing voor vastgoed en grondzaken, als jurist bij aan de vertegenwoordiging van een gemeente richting burgers, projectontwikkelaars en andere partijen. Je houdt je bezig met overeenkomsten, bijvoorbeeld in het kader van vastgoedtransacties en (her)ontwikkelingsprojecten. Zo adviseer je economen, projectleiders en vastgoedmanagers, adviseer je bestuur en management in (privaat)juridische zaken, zie je erop toe dat contractuele verplichtingen worden nagekomen en behandel je claims als dat nodig is. Afhankelijk van jouw ervaring bepalen we je rol binnen de oplossing die we aanbieden.

Jouw profiel

Je hebt een juridische opleiding op WO-niveau afgerond, bij voorkeur in privaatrecht. Vervolgens heb je minstens twee jaar ervaring opgedaan binnen de non-profitsector en in die periode het domein van vastgoed en/of grondzaken leren kennen. Die ervaring kun je bij gemeenten hebben opgedaan, maar ook binnen de advocatuur, bij een adviesbureau of in het bedrijfsleven. Daarnaast heb je een pragmatische blik, een scherp analytisch inzicht, een stressbestendige houding en een doelgerichte visie.

Ons aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform, met onder andere een leaseauto en een premievrij pensioen. Maar wij bieden vooral dynamiek en interactie: een kijkje in de keuken van verschillende gemeenten, persoonlijke en vakgerichte trainingen en actieve deelname aan kennisontwikkeling. Wij denken in kansen en doen in oplossingen, jij krijgt de mogelijkheid om die boodschap als jurist in de praktijk te brengen. Vrijheid om je rol vorm te geven en regie op je eigen carrière zijn daarbij de uitgangspunten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Jurist, Non-profit/Persoonlijke dienstverlening, Overheid