Legal Counsel

Legal Office is het onderdeel van EIFFEL waarin we verschillende juridische diensten onder één dak aanbieden. Een nieuwe vorm van dienstverlening door de samenwerking tussen juristen en advocaten, dat varieert van advies tot en met hoger beroep. Vanuit Legal Office werken wij voor diverse organisaties en zijn verschillende rechtsgebieden vertegenwoordigd. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende bedrijfsjurist, die mee wil bouwen aan de dienstverlening van Legal Office en de bedrijfsjuridische werkzaamheden verder op de kaart wil zetten.

Dit ga je doen

Als bedrijfsjurist werk je voor een of meerdere opdrachtgevers tegelijk. Dat doe je soms vanuit het Legal Office op ons kantoor in Arnhem en soms bij de opdrachtgever op locatie. Want als bedrijfsjurist is het essentieel dat je de business van de opdrachtgever begrijpt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het contractbeheer, privacybescherming, dataprotectie en het juridische aspect van personeelszaken. Daarnaast bekleed je een adviesrol: je adviseert op directieniveau over compliance en bredere zaken, fungeert als vraagbaak ten opzichte van collega’s en onderhoudt contact met andere experts, zoals advocaten en fiscalisten. Ondertussen bekleed je een ondernemende rol binnen ons team van Legal Office en bouw je mee aan een groeiende organisatie.

Jouw profiel

Je hebt een juridische WO-opleiding en daarna 3 tot 7 jaar vakinhoudelijke ervaring opgedaan, bijvoorbeeld binnen de advocatuur of als bedrijfsjurist. Naast een juridisch specialist ben je ondernemend en business-gedreven; je vindt het leuk om actief bij te dragen aan de groeipotentie van Legal Office en je beschikt over de commerciële eigenschappen om saleskansen te signaleren. Daarnaast heb je een pragmatische blik, een scherp analytisch inzicht, een stressbestendige houding en een doelgerichte visie.

Ons aanbod

Je werkt in een dynamisch team van advocaten en juristen met standplaats Arnhem. Voor een goede invulling van de vraag kan het nodig zijn dat je op locatie bij de opdrachtgever werkt. Je adviseert en procedeert, maar coacht ondertussen ook je junior collega’s. Samen bouw je aan de doorontwikkeling van Legal Office. Een mooie kans om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen, jezelf te verbeteren door juridische kennis én ondernemerschap te combineren, daarnaast biedt de samenwerking met de advocatuur je continu de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen. Met verse lunches en een uitgebreid sportaanbod krijg je bovendien de ruimte om niet alleen mentaal, maar ook fysiek in topconditie te blijven.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsleven, Bedrijfsjurist, Legal Counsel