Toptalent in legal

Zojuist je juridische master behaald? Ons traineeship is speciaal ingericht om jouw carrière met een vliegende start te lanceren. In de basis help je onze opdrachtgevers structureel vooruit met slimme, innovatieve oplossingen. Ondertussen volg je een traineeship en zorgen wij voor een carrièreplan op maat, gericht op jouw kansen in de wereld van legal.

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme juridische oplossingen bij jouw opdrachtgever. Dat kan een organisatie binnen non-profit zijn, zoals de Rijksoverheid of een gemeente, maar ook een bank of verzekeraar. Je werkt vaak in teamverband en doet snel ervaring op; je krijgt alle ruimte om jouw verantwoordelijkheid te pakken op thema's als bezwaardossiers, beroepszaken, subsidieregels, vergunningsaanvragen of letselschadedossiers. Denk bijvoorbeeld aan onze oplossing om oneigenlijk grondgebruik slim op orde te krijgen. Ondertussen start jouw opleidingstraject en kom je regelmatig naar kantoor om jouw kennis en vaardigheden te verdiepen. Na 6 maanden maak je de sprong van trainee naar professional, de volgende stap op jouw carrièrepad bij EIFFEL.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een juridische masterdiploma en hebt al enige ervaring opgedaan in de hoek van bestuursrecht, privaatrecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, letselschade of civiel recht. Die ervaring deed je bijvoorbeeld op bij een rechtswinkel of een inhoudelijke stage. Je blinkt uit in je klantgerichtheid en je teamplayersmentaliteit; je bent nieuwsgierig naar juridische ontwikkelingen als legal tech en kunt die vertalen naar oplossingen voor opdrachtgevers. Daarnaast spreekt het je aan om in een team van experts aan onze dienstverlening van de toekomst te werken.

Ons aanbod

Wij bieden een intensief programma om jouw juridische carrière te lanceren. Gericht op kennis, vaardigheden én vitaliteit. Je werkt aan oplossingen bij een opdrachtgever van naam, ondertussen werk je aan persoonlijke skills zoals timemanagement en projectmatig werken. Verdieping in de rechtsgebieden loopt als een rode draad door het programma. Als lid van Young EIFFEL leer je razendsnel collega’s kennen tijdens borrels of sportevents. En kun je er echt geen genoeg van krijgen, dan ben je van harte welkom op de kennissessies en masterclasses die we met regelmaat organiseren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Jurist, Overheid, Overig, Zakelijke dienstverlening