Jurist vastgoed Zeeland

Bij meer dan 100 gemeenten werken wij iedere dag aan slimme juridische en financiële oplossingen. Daarvan is onze juridische oplossing voor Snippergroen misschien wel de bekendste: het probleem van oneigenlijk grondgebruik door bewoners begeleiden wij van A tot Z. Met tevredenheid bij zowel de gemeente als de burger altijd als uitgangspunt.

Dit ga je doen

Jij gaat in een team van juristen aan de slag met Snippergroendossiers. Dat doe je voor diverse gemeenten in de provincie Zeeland en daarmee altijd vanuit een ander vertrekpunt; het maakt jouw rol dynamisch en afwisselend. Je bent van begin tot eind betrokken bij de oplossing voor oneigenlijk grondgebruik, van het in kaart brengen van groenstroken met behulp van kadastrale informatie tot het contact met de burger over een passende oplossing. Zo voeg je al bij de start van je carrière op meerdere niveaus waarde toe.

Jouw profiel

Je hebt een juridische opleiding afgerond op WO-niveau en je tijdens je studie verdiept in het privaatrecht of bestuursrecht. Je bent klantgericht, vindt het leuk om met meerdere doelgroepen in contact te staan en kunt verschillende belangen goed van elkaar onderscheiden. Daarnaast heb je de ambitie om in een aantal jaren door te groeien naar een jurist op topniveau: wij horen graag welke visie jij hebt op je eigen carrière. Tot slot woon je in, of op goede reisafstand van, Zeeland.

Ons aanbod

Groei staat centraal. Wij bieden het perspectief om een naam op te bouwen als jurist in de non-profitsector. Je start op een project over oneigenlijk grondgebruik, maar kunt daarna doorgroeien naar een rol waarin jij je in een breder kader op vastgoed richt. Denk aan een project bij waterschappen, provincies, gemeenten of de Rijksoverheid, of een zelfstandige rol als teamleider. Ondertussen volg je modules uit ons traineeship, waar we ons richten op verdieping van jouw kennis en vaardigheden. Een goede set arbeidsvoorwaarden, zoals een prima salaris en een leaseauto, zijn part of the job.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Jurist, Overheid