(Senior) Contractmanager

Dit ga je doen

Als contractmanager heb je bij de opdrachtgever regie op het gehele proces van inkoop en aanbesteding, de contractvoorbereiding en de realisatie richting marktpartijen. Je stelt een inkoopplan met aanbestedingsstrategie op, evenals een contractvorm en contractdocumenten. Zo begeleid je het aanbestedingsproces en uiteindelijk ook de contractuitvoering en -naleving. Ondertussen onderhoud jij de dagelijkse contacten en voer je onderhandelingen met de marktpartijen. Je opereert in een team van specialisten; je neemt het team mee in het contractproces en fungeert als vraagbaak voor contractuele en juridische vraagstukken.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op WO-niveau. Vervolgens heb je minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als inkoper en contractmanager in infrastructurele projecten (GWW), ICT-projecten of het sociaal domein. Daar is jouw kennis van verschillende contractvormen sterk ontwikkeld. Je hebt ervaring met het monitoren van (en sturen op) resultaten bij gecontracteerde marktpartijen en snapt de commerciële dynamiek van de supply chain. Specifieke kennis van geïntegreerde contractvormen in de GWW, zoals D&C (UAV-GC 2005), DBFMO en beheersing volgens SCB, is daarbij een pre. Je hebt gevoel voor een politieke omgeving en kunt jouw rol koppelen aan de businessdoelstellingen van jouw opdrachtgever. Als verbinder kun je duidelijk en begrijpelijk communiceren en voel je aan wanneer je daadkrachtig en oplossingsgericht moet optreden.

Ons aanbod

Wij bieden een stabiele werkomgeving bij een organisatie in de non-profitsector. Maar ook de overtuiging dat jouw ontwikkeling niet stopt als je aan jouw eerste oplossing werkt. Je pakt de regie op het juridische proces van verschillende opdrachtgevers en krijgt toegang tot een uitgebreid aanbod trainingen, opleidingen en kennissessies. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto en de flexibiliteit die past bij werken aan oplossingen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Contractmanager, Non-profit/Persoonlijke dienstverlening, Overheid