Ervaren Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

De opdrachtgever

Vestius Advocaten (Vestius) richt zich geheel op ondernemingsrecht en arbeidsrecht. De advocaten van Vestius zijn specialist op één van deze gebieden. Alleen zo kunnen zij zich constant blijven verdiepen in hun vak en hun specialistische kennis en ervaring op peil houden. Vestius heeft in de eerste plaats een pragmatische aanpak en het vermogen met ondernemers mee te denken. Naast een puur juridisch perspectief bekijkt zij zaken altijd vanuit diverse invalshoeken. Wat vraagt het commercieel belang? Welke rol speelt het menselijk aspect? Wat is de beste strategie? Hoe bereik zij het beste resultaat voor haar cliënten? Dat geldt zowel binnen de adviespraktijk als de procespraktijk. Vaak vormt een schikking de beste oplossing, in sommige gevallen een gang naar de rechter. Voor die gevallen hangt de toga klaar, want Vestius heeft niet alleen een adviespraktijk maar ook een sterke procespraktijk.

Vestius heeft een uitgebreid (internationaal) netwerk van professionele dienstverleners met wie zij regelmatig samenwerkt. Bij Vestius Advocaten werkt een enthousiaste en ambitieuze groep mensen. Het team laat een sterke samenhang zien, maar er is beslist ook veel waardering en ruimte voor individualiteit en ieders persoonlijke kwaliteiten.

De mensen die bij Vestius werken, hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken: een gezonde ambitie en gedrevenheid, het gevoel van een sterke betrokkenheid bij elkaar en een grote affiniteit met het ondernemerschap.

Het Ondernemingsrechtteam van Vestius richt zich op M&A, venture capital en corporate litigation en is veel werkzaam voor cliënten in de sectoren tech, data en media. Zij werkt voor fondsen, ondernemingen en ondernemers. Vanuit de belangstelling voor het vak in combinatie met interesse voor de business van de cliënt bestaat er grote betrokkenheid met de cliënten.

Het Ondernemingsrechtteam bestaat uit 6 advocaten en heeft wegens aanhoudende groei behoefte aan versterking.

Ervaren advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

Je werkt samen met een ervaren en ambitieus team. Je adviseert bij nationale fusies en overnames, private equity transacties, het opzetten van joint ventures. Naast het advieswerk ben je betrokken bij geschillen tussen aandeelhouders en geschillen die voortvloeien uit de transactiepraktijk. Ook adviseer je cliënten over alle aspecten van het ondernemingsrecht. Je overlegt met je collega's en krijgt waar nodig begeleiding.

Profiel jurist

  • Je hebt 3 tot 6 jaar relevante werkervaring als advocaat
  • Gedegen kennis van het ondernemingsrecht
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je bent commercieel en ondernemend ingesteld en bent in staat om op strategisch en beleidsmatig niveau mee te denken

Het aanbod

Je werkt in een informele setting met gezellige kantoorgenoten en er is een goede work-life balance. Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Vestius heeft je het volgende te bieden:
- interessante zaken en cliënten
- de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in het Ondernemingsrecht
- een grote mate van zelfstandigheid 
- een collegiale sfeer
- goede arbeidsvoorwaarden
- een kantoor op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Remco Abeln op +31 6 46 86 29 49 of via mail remcoabeln@islegal.nl.
Direct solliciteren kan ook door op de solliciteerknop hiernaast te klikken. Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

ISLEGAL

Nick Spenkelink en Remco Abeln zijn de consultants van Major, Lindsey & Africa. Wij hebben ons vanaf 2001 gespecialiseerd in duurzame arbeidsbemiddeling voor juristen. Plezier in ons werk en de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben binnen de juridische arbeidsmarktbemiddeling dragen bij aan ons succes. Met onze manier van werken zijn wij niet gebaat bij een kortetermijnoplossing. En daarmee zijn onze belangen gelijk aan die van jou. Met kennis en enthousiasme ervaren juristen en opdrachtgevers naar de beste match (bege)leiden en oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, is de motor achter alles wat we doen.

 

 

 
 

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Bedrijfsleven