Medior Jurist

Halsten is een kantoor van bedrijfsjuristen. Wij zijn voor een groeiend aantal bedrijven en organisaties de externe juridische afdeling en het aanspreekpunt voor de juridische vragen. Wij werken vanuit onze eigen locaties in Amsterdam en Eindhoven en regelmatig op de locaties van onze cliënten, verdeeld over heel Nederland. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een medior jurist.

Als medior jurist werk je inhoudelijk voor je cliënten en werk je hierbij intensief samen met je collega’s. Je bent de ondersteuning voor onze senior juristen in hun praktijk maar zal dit hoofdzakelijk zelfstandig uitvoeren. Je vindt het een uitdaging om voor verschillende organisaties als generalist te werken en je krijgt energie van de enorme afwisseling: Immers geen dag is hetzelfde!

Binnen het huidige team van 22 juristen is veel kennis en ervaring aanwezig om je breed te ontwikkelen. Dit geeft jou de gelegenheid om zelf te bepalen waar je heen wilt en dit in samenspraak met Halsten te gaan doen!

Profiel medior jurist:

- Afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht;
- 3 – 8 jaar ervaring als bedrijfsjurist en/of in de advocatuur;
- Ervaring en/of affiniteit met ondernemingsrecht en (internationaal) contractenrecht;

- Ervaring in de renewable energy sector is een pré
- Aantoonbare beheersing van de Engelse(legal) taal in woord en geschrift is een pré;
- Pro-actieve en dienstverlenende houding en interesse in het samenwerken met diverse organisaties;
- Grote mate van zelfstandigheid en een commerciële houding gewenst.

Je gaat werken bij een dynamische en groeiende organisatie waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen tot senior bedrijfsjurist.

Direct solliciteren? Druk op de solliciteerbutton naast deze vacature.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Sietske van der Werf. Telefonisch via 06-46748006 of per e-mail sietske.vanderwerf@halsten.nl.

Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist