Advocaat of jurist Transport en Logistiek

Advocaat of jurist Transport en Logistiek - Functie omschrijving

  • Ben jij een Advocaat of jurist Transport en Logistiek met minimaal vier jaar ervaring? De functie kan in loondienst of als zelfstandige ingevuld worden.
  • Heb jij als ervaren jurist altijd al de ambitie gehad om de beroepsopleiding advocatuur te volgen? Onze opdrachtgever biedt deze mogelijkheid.

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Advocaat of jurist Transport en Logistiek. Het gaat om een middelgroot gespecialiseerd en kwalitatief hoogwaardig advocatenkantoor. Onze opdrachtgever beschikt naast specifieke kennis van deze branche over uitgebreide en jarenlange ervaring. Cliënten weten dit deskundige advocatenkantoor al meer dan 15 jaar te vinden. Wil jij onderdeel zijn van een jong en dynamisch middelgroot advocatenkantoor? Heb jij oprechte passie voor de cliënt en de transport en logistiek praktijk?

Jouw werkgebied zal primair de transport en logistiek praktijk van onze opdrachtgever zijn. Uitgebreide kennis van het vervoersrecht is een vereiste voor succesvolle vervulling van deze functie. In deze functie verricht je zowel advies- als (voorbereidende) proceswerkzaamheden ten behoeve van ondernemers, zowel in binnen- als buitenland. Onder jouw werkzaamheden valt bijvoorbeeld advisering, begeleiding en (indien mogelijk) procederen omtrent wegvervoerrecht, aansprakelijkheid van logistieke hulppersonen, het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, transport(goederen)verzekeringsrecht en marine insurance.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

Advocaat of jurist Transport en Logistiek - Bedrijfsprofiel

De bedrijfscultuur van onze opdrachtgever kenmerkt zich als toegankelijk, informeel, deskundig en niet-hiërarchisch. Kennisdeling, samenwerking en een teamplayer mentaliteit worden belangrijk gevonden. Onze opdrachtgever heeft drie vestigingen in Nederland. De cliëntenkring bestaat uit ondernemers en verzekeraars in binnen- en buitenland. Vaak gaat het hierbij om langdurige zakelijke relaties. Het team bestaat uit harde werkers en mensen met passie voor het vak en de cliënt. Wil jij net als zij verwachtingen overtreffen? Onze opdrachtgever kent uitstekende professionele kansen en mogelijkheden op lange en korte termijn. Zo is een partnertraject op termijn bespreekbaar.

Advocaat of jurist Transport en Logistiek - Functie eisen

Wij nodigen jou namens onze opdrachtgever graag uit voor een persoonlijke kennismaking als jij tenminste vier jaar werkzaam bent als advocaat of jurist transport en logistiek. Daarnaast is het van belang dat jij ervaring hebt binnen de procespraktijk en je mannetje of vrouwtje staat. Bij voorkeur ben jij fulltime beschikbaar, maar een parttime dienstverband is tevens bespreekbaar, evenals werken op afstand.

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Jurist