Advocaat of jurist Aanbestedingsrecht

Advocaat of jurist Aanbestedingsrecht - Functie omschrijving

Ben jij de advocaat of jurist aanbestedingsrecht die wij zoeken voor onze opdrachtgever? Onze opdrachtgever betreft een professioneel, modern en jong (niche) advocatenkantoor met korte lijnen en open communicatie. Als gespecialiseerd advocatenkantoor behoort zij tot de top van de advocatuur. De zaken en klantenkring zijn erg divers en uitdagend. Er wordt door onze opdrachtgever graag veel in jou geïnvesteerd om de kwaliteit van de dienstverlening op hoog peil te houden. Volop kansen, een goed salaris én mooie doorgroeimogelijkheden.

Jij zult je onder andere bezig gaan houden met:

  • Inrichting van de aanbesteding, waaronder de te kiezen aanbestedingsprocedure, zoals een openbare of niet-openbare procedure, een onderhandelingsprocedure, een raamovereenkomst of een concurrentiegerichte dialoog;
  • Toetsing van aanbestedingsstukken waaronder de Aanbestedingsleidraad, het Programma van Eisen en de Nota van Inlichtingen;
  • Bezwaartermijn of Alcatel-termijn;
  • Best Value Procurement (BVP of prestatie-inkoop) aanbestedingen;
  • Opstellen en toetsen van selectiecriteria, gunningscriteria en uitsluitingsgronden;
  • Aanbestedingsplicht voor aanbestedende diensten;
  • Aanbesteden onder de drempelwaarden;
  • Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI);
  • Gunningsbeslissing en motivering van de gunning;
  • Rechtsbescherming.

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op voor meer informatie. Discretie is vanzelfsprekend.

Advocaat of jurist Aanbestedingsrecht - Bedrijfsprofiel

Dit moderne, goed lopende advocatenkantoor is opgericht door een advocaat met veel passie voor het vak. Naast passie voor het vak heeft deze persoon óók passie voor de medewerkers, want er wordt graag geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Kwaliteit vormt namelijk de rode draad door de dienstverlening van dit advocatenkantoor. De clientèle bestaat uit grote (internationale) bedrijven, zorginstellingen, projectontwikkelaars en de (semi)-overheid. Als jij echte passie hebt voor aanbesteding krijg jij hier gouden klanten. Ook beschikt onze opdrachtgever over een prima professioneel netwerk. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je gerust terugvallen op andere collega’s of een professor die je allen graag te woord staan. Samenwerking wordt onder de collega’s erg belangrijk gevonden. Je toekomstige collega’s omschrijven de sfeer als professioneel, to the point en concreet. Zeker ook gezellig, omdat er ruimte is voor wat gekkigheid.

Advocaat of jurist Aanbestedingsrecht - Functie eisen

Bij voorkeur heeft de geschikte kandidaat minimaal 2,5 jaar ervaring als advocaat of jurist aanbestedingsrecht bij (middel)grote kantoren.

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Jurist