Jurist Aanbestedingsrecht

Alles wat je doet, ent je op drie beginselen: gelijkheid, transparantie en objectiviteit. Met jouw onpartijdige inzet en analytische denkvermogen is geen klus jou te complex. Bovendien heb je verstand van bouwprojecten. En precies die basis, dat is wat onze klanten zoeken in hun nieuwe jurist aanbestedingsrecht.

Over deze functie

Als jurist aanbestedingsrecht ondersteun je verschillende organisaties bij juridische vraagstukken over aanbestedingen en contracten. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je de gekozen manier van aanbesteden en de eisen waaraan inschrijvers moeten voldoen langs de juridische meetlat legt.

In deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van de actualiteiten omtrent jouw vakgebied, waaronder perceelindelingen en aanbestedingen in het algemeen. Je reserveert dus speciaal tijd voor vakliteratuur en ander naslagwerk, zoals de Gids Proportionaliteit.

Ook minder complexe onderwerpen zijn voor jou geen probleem. Je adviseert de klant bijvoorbeeld over belangrijke aspecten in de Gids Proportionaliteit, of je stelt zelf contracten op. Houdt de contractpartner zich niet aan de afspraak, dan doe je de klant gerichte voorstellen over wat hij hieraan kan doen. 

Over jou

Als jurist aanbestedingsrecht krijg je behoorlijk wat op je bord, maar die verantwoordelijkheid kan je wel aan. Zie jij deze baan zitten? Hopelijk herken je jezelf dan in deze punten: 

  • Je hebt een wo-diploma in de rechtsgeleerdheid, bij voorkeur het aanbestedingsrecht
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring met aanbestedingsrecht
  • Je hebt inzicht in politieke verhoudingen
  • Je brengt meerdere belangen moeiteloos in kaart
  • Je hebt veel overtuigingskracht

Wat wij bieden

Bij Brunel krijg je alle gelegenheid om nog beter te worden in je vak. Je stapt bijvoorbeeld direct in een opleidingstraject dat je samen met je vaste consultant samenstelt. Die coach regelt ook al jouw papierwerk en springt proactief in op jouw toekomstplannen. Zodat je altijd verzekerd bent van een nieuwe uitdaging.

Wat we verder nog voor je hebben? Een passend salaris met bonusopportunity, een fijne pensioenregeling, korting op persoonlijke verzekeringen, een hecht team om in te werken en heel veel sportieve en culturele uitjes!

Over ons

Wie had gedacht dat wij vanuit een zolderkamer in Delft zouden uitgroeien tot een wereldwijd opererend bedrijf? Inmiddels maken wij in 35 landen de beste match tussen professionals en bedrijven. Hierbij werken we in verschillende branches: de HR, de Finance & Risk, de olie- en gasindustrie, de Engineering… en in de Legal, natuurlijk. De Legal is al jaren een van onze grootste sectoren, want onze klanten beseffen heel goed dat ze geen project van de grond krijgen als er geen professionele jurist achter zit. Kortom, jouw expertise is keihard nodig.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch